Libnet.ro
UNICEF

08:00

Premiul Saharov i-a fost decernat adolescentei pakistaneze Malala Yousafzai

Adevărul Adevărul,
Premiul Saharov i-a fost decernat adolescentei pakistaneze Malala Yousafzai

Adolescenta pakistaneza Malala Yousafzai, care militeaza pentru dreptul la educatie, a obtinut prestigiosul premiu Saharov al Parlamentului European PE), a anuntat presedintele PE, Martin Schulz, citat de AFP. continuă pe Adevărul

O eleva pakistaneza a castigat Premiul Saharov 2013.

O eleva pakistaneza, Malala Yousafzai, a castigat Premiul Saharov pentru Libertatea de Gandire. Prin acordarea Premiului Saharov Malalei Yousafzai, Parlamentul European recunoaste forta incredibila a acestei tinere. Malala lupta curajos pentru dreptul tuturor copiilor la educatie. Acest drept pentru fete este mult prea mult neglijat, a spus Presedintele Parlamentului European Martin Schulz, anuntand numele laureatului. Maine, 11 octombrie, este Ziua Internationala a Fetelor si as dori sa .

Malala Yousafzai a castigat Premiul Saharov pentru Libertatea de Gandire in 2013

Malala Yousafzai, activista pakistaneza de 16 ani, a castigat, joi, Premiul Saharov pentru Libertatea de Gandire in 2013, informeaza CNN. Yousafzai a devenit cunoscuta pentru activismul sau pentru drepturile.

Adolescenta Malala Yousafzai, distinsa cu Premiul Saharov pentru ca a militat in favoarea dreptului la educatie

Adolescenta pakistaneza Malala Yousafzai, care militeaza pentru dreptul la educatie, a obtinut prestigiosul premiu Saharov al Parlamentului European PE), a anuntat presedintele PE, Martin Schulz, citat de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2448 seconds )