Libnet.ro
UNICEF

13:30

Tanczos Barna, despre programul SUMAL II: Sunt peste 3.000 de utilizatori care provin din randul Politiei si Jandarmeriei (VIDEO)

B1 B1,
Tanczos Barna, despre programul SUMAL II: Sunt peste 3.000 de utilizatori care provin din randul Politiei si Jandarmeriei (VIDEO)

Ministrul Mediului a oferit o serie de clarificari cu primire la programul SUMAL 2. 0, platforma care ar urma sa ajute autoritatile sa depisteze tarile ilegale de lemn. in contexul in care mai multe ONG-uri s-au. continuă pe B1

Tanczos Barna: Majoritatea comunelor nu au sisteme de colectare pentru deseuri (VIDEO)

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a vorbit, in emisiunea Actualitatea, moderata de Tudor Musat, despre acuzatiile conform carora tone de deseuri ajung din Romania in Ungaria. Acesta a declarat ca.

Ministrul Mediului sustine ca nu exista o relatie directa intre taierile ilegale de paduri si aparitia ursilor in asezarile umane Tanczos Barna: Vorbim de o mafie a padurilor, insa nu vedem niciun caz pe masa tribunalelor

Tanczos Barna, ministrul Mediului, sustine ca nu exista o relatie directa cauza-efect intre taierile ilegale de paduri si aparitia ursilor uneori chiar si in curtile scolilor din orase, potrivit.

Violeta Alexandru: Sunt peste 50 de tipuri de sporuri in sistemul bugetar. Cu cateva exceptii, ele au aparut la fel ca pensiile speciale

Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii, scrie intr-o postare pe Facebook ca, potrivit datelor pe care le-a centralizat pana acum, in sistemul bugetar exista peste 50 de sporuri. Cu cateva exceptii,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )