Libnet.ro
UNICEF

17:00

Tara noastra ingreuneaza aderarea Bulgariei la Schengen

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tara noastra ingreuneaza aderarea Bulgariei la Schengen

Tara noastra este singurul obstacol in aderarea Bulgariei la spatiul Schengen, este de parere Manfred Weiss, fostul ministru al Justitiei din Bavaria, informeaza sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Singurul obstacol in aderarea Bulgariei la Schengen este cuplarea cu Romania - oficial german.

Bulgaria intruneste criteriile necesare pentru a adera la Schengen, singurul obstacol fiind acela ca aceasta a nu a fost decuplata de Romania, a declarat miercuri un politician german, citat de site-ul Novinite. com, transmite Mediafax. Bulgaria intruneste toate cerintele Schengen. Am vazut noi insine ca granitele voastre sunt pazite cu echipamente de control moderne. Ati facut progrese uriase si ati reusit sa rezolvati cea mai importanta problema - coruptia la frontiere, a declarat Manfred .

Romania este pamant islamic ce trebuie eliberat. Tara noastra, o tinta pentru atentatele teroriste

Romania a fost nominalizata drept tinta pentru atacurile teroriste. Tara noastra poate fi o tinta pentru atentate, a declarat seicul Omar Bakri. Romania este pamant islamic ce trebuie eliberat, a spus.

Perspectiva asupra retailului modern din tara noastra

Roland Berger Strategy Consultants a efectuat, in perioada iulie-august, un amplu studiu al sectorului de retail, cu scopul de a analiza pozitionarea strategica a formatelor de retail modern din tara noastra, comparativ cu situatia internationala, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

ING inchide operatiunile de brokeraj din tara noastra

ING a anuntat ca va inchide operatiunile de brokeraj din tara noastra, ca urmare a deciziei grupului de a se retrage la nivel global de pe toate pietele unde are activitati de brokeraj si conexe oferte publice, finantari corporative), cu exceptia zonei Benelux si a Poloniei, potrivit surselor noastre.

Romania, inaintea SUA sau a Rusiei. Cum au reusit patru elevi de AUR sa faca tara noastra cunoscuta la nivel international

Cei patru tineri care au reprezentat Romania la Olimpiada internationala de informatica, s-au intors acasa cu trei medalii de aur si una de bronz. Este cel mai bun rezultat obtinut pana acum de Romania la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )