Libnet.ro
UNICEF

18:00

Targu Jiu: Conflicte intre sustinatorii lui Victor Ponta si cei ai lui Dan Diaconescu. Un tanar a ajuns la spital

B1 B1,
Targu Jiu: Conflicte intre sustinatorii lui Victor Ponta si cei ai lui Dan Diaconescu. Un tanar a ajuns la spital

Zeci de sustinatori ai liderului PSD, Victor Ponta, si ai contracandidatului acestuia pentru un nou mandat de deputat in Gorj, liderul PPDD, Dan Diaconescu, au sarit la cearta, luni, in Targu Jiu. in urma. continuă pe B1

Targu Jiu: Conflicte intre sustinatorii lui Victor Ponta si cei ai lui Dan Diaconescu

Zeci de sustinatori ai liderului PSD, Victor Ponta, si ai contracandidatului acestuia pentru un nou mandat de deputat in Gorj, liderul PPDD, Dan Diaconescu, au sarit la cearta, luni, in Targu Jiu, in urma .

Victor Ponta: Il invit pe buldogul Blaga sa lupte cu pisicul Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca s-ar fi bucurat daca buldogul Vasile Blaga ar fi candidat pe colegiul din Targu Jiu ca sa lupte cu pisicul Ponta, transmite Agerpres.

SCANDAL intre sustinatorii lui Ponta si cei ai lui Diaconescu la Targu Jiu. ...

Un conflict a izbucnit, luni, la Targu Jiu, intre zeci de sustinatori ai liderului PSD, Victor Ponta, candidat pentru un nou mandat de deputat in Gorj, si ai contracandidatului acestuia, liderul PPDD, Dan Diaconescu, iar in urma scandalului un tanar a ajuns la spital, potrivit Mediafax. Potrivit martorilor, tanarul ranit ar fi mers prin cartier cu o portavoce la care striga lozinci in favoarea lui Victor Ponta, precum Sus Ponta!, Votati Ponta, iar la un moment dat cativa locuitori i-au .

Scandal electoral si bataie la Targu Jiu, un sustinator USL a ajuns la spital

Cateva zeci de sustinatori USL, simpatizanti ai candidatului Victor Ponta pentru un nou mandat de deputat in Gorj, au avut o confruntare care a degenerat in scandal si bataie in Targu Jiu cu sustinatorii lui.

Victor Ponta a aprins iluminatul public de sarbatori in Targu-Jiu

Premierul Victor Ponta, presedintele PSD, a aprins, sambata seara, la Targu-Jiu, iluminatul public de sarbatori, urandu-le targujienilor La multi ani si o viata mai buna. Vreau doar.

Ponta a aprins luminile de sarbatori din Targu Jiu, iar Diaconescu a organizat focuri de artificii

Premierul Victor Ponta a aprins, sambata seara, luminile de sarbatori din municipiul Targu Jiu, evenimentul fiind decalat cu aproximativ un sfert de ora intrucat, la cateva sute de metri distanta, liderul PPDD, Dan Diaconescu, organiza un spectacol.

Ponta: L-as pofti pe Vasile Blaga sa candideze la Targu Jiu contra pisicului, sa vedem cine ...

Liderul PSD Victor Ponta a spus, vineri, la mitingul electoral de la Timisoara, ca l-ar invita pe presedintele PDL, Vasile Blaga, sa candideze impotriva sa, a pisicului, la Targu Jiu, sa vada cine ar castiga, intreband daca judetul Timis, unde candideaza Blaga, e locul de iertare a pacatelor, scrie Mediafax. Victor Ponta a declarat, la mitingul electoral al USL de la Timisoara, referitor la alegerile locale, ca in multe judete candidatii de atunci s-au plans ca nu au bani si nu pot castiga .

Victor Ponta: il invit pe buldogul Blaga sa lupte cu pisicul Ponta

Premierul Victor Ponta, presedintele PSD, prezent vineri la Timisoara, a declarat ca s-ar fi bucurat daca buldogul Vasile Blaga ar fi candidat pe colegiul din Targu Jiu, ca sa lupte cu pisicul Victor Ponta. La.

Premierul Victor Ponta i-a solicitat primarului general sa instituie sens unic pe Calea Floreasca.

Premierul Victor Ponta i-a solicitat primarului Capitalei, Sorin Oprescu, sa ia masuri pentru a fi instituit sens unic pe Calea Floreasca, astfel incat sa faciliteze accesul la Spitalul de Urgenta, informeaza Agerpres. Vin cu o solicitare de la Urgente n. r. Spitalul Floreasca), trebuie sa facem Floreasca cu sens unic. Tot ce tine de minister facem, dar adevarul e ca nu pot sa intre cu salvarile, au facut spital de urgenta modernizat si nu au cum sa intre, a spus luni Ponta, prezent la .

Victor Ponta: Se poate coabita, dar nu cu Traian Basescu. Stiu la cine s-a gandit presedintele pentru nominalizarea premierului

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca ideea coabitarii intre premier si presedinte exista, insa nu cu Traian Basescu. Se poate coabita, dar nu cu Traian.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )