Libnet.ro
UNICEF

13:00

Targu Mures: Barbat arestat dupa ce ar fi ucis in bataie o femeie, care a fost gasita pe o strada marginasa

B1 B1,
Targu Mures: Barbat arestat dupa ce ar fi ucis in bataie o femeie, care a fost gasita pe o strada marginasa

Un barbat din Targu Mures a fost arestat preventiv, pentru omor, fiind acuzat ca a ucis in bataie o femeie, care a fost gasita de un trecator pe o strada marginasa din oras. Politistii au descoperit. continuă pe B1

Dracula Dog Show, cea mai importanta expozitie canina, la Targu-Mures

Municipiul Targu Mures gazduieste in acest week-end cea mai importanta expozitie chinologica din Europa de Est. Evenimentul a ajuns la editia cu numarul 44 si se va desfasura in Parcul Municipal, intre 13-14 septembrie.

Comoara din vremea dacilor, descoperita la Targu-Mures

Un adevarat tezaur, cu bijuterii de argint, care astazi valoareaza peste o suta de mii de euro, a fost gasit la nici 15 centimetri sub pamant, la Targu Mures, de un cautator de comori din oras. Descoperirea i-a adus barbatului pe langa faima, si bani, deoarece urmeaza sa fie recompensat de autoritati cu 45% din valoarea comorii gasite.

12-14 septembrie: Prima Cupa Balcanica de Atelaje la Targu-Mures

Cele mai bune echipaje de atelaje din tara se intrec in acest sfarsit de saptamana la Hipodromul din Targu-Mures, unde va avea loc Finala Campionatului National de Atelaje. in premiera, Romania este gazda Cupei Balcanice, care va fi organizata in paralel cu intrecerea nationala.

Dascalul ideal: O profesoara din Mures preda Engleza cu ajutorul unei table cu touchscreen

Maria Negrea este profesoara de Engleza la Gimnaziul Europa din Targu-Mures. Are doar 34 de ani si preda deja de mai bine de un deceniu. Si-a dorit mereu ca eforturile ei sa se vada in rezultatele elevilor, iar in urma cu patru ani a cumparat, din banii ei, o tabla inteligenta.

Crima si sinucidere. La 80 de ani, un barbat si-a ucis sotia apoi s-a aruncat in fata trenului

Un barbat din Fagaras s-a sinucis, aruncandu-se in fata unui tren, dupa ce mai inainte si-a ucis sotia in varsta de 75 de ani. Anchetatorii au descoperit crima dupa ce baiatul celor doi batrani a mers acasa sa-i spuna memei despre decesul tatalui sau.

Vaslui: Barbat arestat preventiv dupa ce si-a violat de doua ori fiica vitrega, de 13 ani

Un tanar de 32 de ani, din localitatea vasluiana Popesti, a fost arestat preventiv, joi, pentru viol, fiind acuzat ca si-a abuzat sexual de doua ori fiica vitrega de 13 ani, la un interval de aproximativ doua.

Un barbat si-a ucis iubita cu care avea trei copii

Un barbat din judetul Arad si-a injunghiat concubina cu care avea trei copii. Acesta i-a aplicat victimei o lovitura de cutit direct in inima.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )