Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ce tari din Europa provoaca cele mai mari pagube aerului prin poluare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce tari din Europa provoaca cele mai mari pagube aerului prin poluare

Germania, cea mai performanta economie din Uniunea Europeana, este ,totodata, si cel mai mare poluator de pe continent, potrivit Euronews , care citeaza Agentia Europeana de Mediu , fiind resposanbila de daune anuale aduse societatii europene in. continuă pe Wall-Street Ro

Economia Romaniei va depasi cele mai multe tari din Europa emergenta

Economia Romaniei va creste intr-un ritm sustinut in urmatorii doi ani, de peste 3%, depasind cele mai multe tari din Europa emergenta, recuperarea fiind sprijinita de trecerea de la o crestere bazata pe exporturi la un avans generat de cererea.

Patronul uneia dintre cele mai mari firme de consultanta din tara a murit de cancer la doar 38 de ani

Ionut Nechita, administratorul firmei Avensa Consulting, una dintre cele mai mari societati de consultanta din tara a murit astazi, 26 noiembrie, au precizat pentru Adevarul apropiati de-ai omului de afaceri.

Ionut Nechita, patronul uneia dintre cele mai mari firme de consultanta din tara, a murit de cancer la doar 38 de ani

Ionut Nechita, administratorul firmei Avensa Consulting, una dintre cele mai mari societati de consultanta din tara a murit astazi, 26 noiembrie, au precizat pentru Adevarul apropiati de-ai omului de afaceri.

Perfect Tour respecta traditia cu cele mai mari reduceri din turism: 62 %

Traditional, sarbatoarea reducerilor, Black Friday, este programata in ultima zi de vineri a lunii noiembrie si marcheaza startul sezonului cumparaturilor de iarna. Perfect Tour, Cea mai buna agentie de turism din Romania 2014, respecta traditia si, in data de 28 noiembrie 2014, da startul celor mai mari reduceri de pe piata vacantelor. Astfel, in intervalul 28 30 noiembrie, pasionatii de calatorii isi pot rezerva vacanta dorita profitand de discount-uri incredibile, de pana la 62%.

Cele mai mari realizari ale Guvernului pentru Timisoara: o tolba de promisiuni

Indiferent de partidele care au fost la guvernare, Timisoara fost ignorata cand a venit vorba de alocarea unor fonduri guvernamentale, principalele finantari venind sub forma unor cofinantari ale proiectelor europene. Singurul proiect care a primit bani, cinci la suta din valoarea lucrarii, este Spitalul de Copii. Primarul Nicolae Robu sustine, insa, ca banii nu au ajuns.

Economisirea in dolari ar putea da randamentele cele mai mari in 2015, estimeaza brokerii de la Tradeville

Romanii ar trebui sa-si regandeasca pozitionarea fata de depozitele in euro, in contextul in care toate semnalele arata ca dolarul va fi moneda atractiva in raport cu moneda europeana in 2015 si s-ar putea aprecia fata de aceasta pana la atingerea unui raport paritar de 1 la 1, reiese dintr-o analiza a companiei de brokeraj Tradeville.

Emerging Europe Monitor: PIB-ul Romaniei va creste in ritm accelerat in urmatorii 2 ani, depasind tarile din Europa emergenta

Economia Romaniei va creste intr-un ritm sustinut in urmatorii doi ani, de peste 3%, depasind cele mai multe tari din Europa emergenta, recuperarea fiind sprijinita de trecerea de la o crestere bazata pe exporturi la un avans generat de cererea interna, relateaza Emerging Europe Monitor, citata de Mediafax.

Top 10 cele mai vandute modele de masini in Europa anul acesta

Piata auto europeana a crescut in primele 10 luni ale anului cu 6%, la 10,6 milioane de autoturisme noi fata de ianuarie-octombrie 2013, in special sustinuta de cresterea record de 18% din Spania si 9,5% din Marea Britanie. Cele mai vandute zece modele.

IT-ul, agricultura si retailul, industriile cele mai preocupate de reducerea costurilor operationale in 2015

Companiile din domeniul IT, agricultura si retail se numara printre industriile cele mai preocupate de reducerea costurilor operationale in 2015, arata Accace, una dintre principalele companii de externalizare si consultanta de afaceri din Europa Centrala si de Est.

Adam Michnik in dialog cu Andrei Plesu, la Forumul Societatii Civile din Europa Centrala si de Est

Fostul dizident polonez Adam Michnik, in prezent redactor sef al celui mai cunoscut cotidian polonez, Gazeta Wyborcza, va dialoga joi cu Andrei Plesu despre provocarile la care este supusa democratia in sud-estul Europei, in deschiderea Forumului Societatii Civile din Europa Centrala si de Est.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )