Libnet.ro
UNICEF

06:00

Adam Michnik in dialog cu Andrei Plesu, la Forumul Societatii Civile din Europa Centrala si de Est

România Liberă România Liberă,
Adam Michnik in dialog cu Andrei Plesu, la Forumul Societatii Civile din Europa Centrala si de Est

Fostul dizident polonez Adam Michnik, in prezent redactor sef al celui mai cunoscut cotidian polonez, Gazeta Wyborcza, va dialoga joi cu Andrei Plesu despre provocarile la care este supusa democratia in sud-estul Europei, in deschiderea Forumului Societatii Civile din Europa Centrala si de Est. continuă pe România Liberă

Andrei Plesu si Adam Michnik deschid maine Forumul Societatii Civile

Forumul Societatii Civile din Europa Centrala si de Est se va desfasura intre pe 27 si 28 noiembrie la Bucuresti, evenimentul reunind vorbitori si participanti din 18 tari europene. Sesiunea de maine va fi transmisa live pe website-ul www. adevarul. ro.

Andrei Plesu si Adam Michnik deschid joi Forumul Societatii Civile

Forumul Societatii Civile din Europa Centrala si de Est se va desfasura intre pe 27 si 28 noiembrie la Bucuresti, evenimentul reunind vorbitori si participanti din 18 tari europene. Sesiunea de joi va fi transmisa live pe website-ul www. adevarul. ro.

Andrei Plesu, despre Eminescu: Cu cat e mai zgomotos iubit, cu atat lectura din opera lui e mai precara

Noul volum de poezii eminesciene a fost lansat pe 22 noiembrie, de la ora 15. 00, la Targul Gaudeamus. La eveniment au participat Andrei Plesu, Dan C. Mihailescu, Ioana Parvulescu si Catalin Cioaba. Cu acest prilej, a fost lansat si audiobook-ul, in lectura lui Andrei Plesu.

SARM si Asociatia Ecologica Floare de Colt, premiate la Gala Nationala a Societatii Civile Tinere

In weekendul trecut, statiunea Covasna a fost gazda primei editii a Galei Nationale a Societatii Civile Tinere din Romania, eveniment ce s-a desfasurat sub genericul Inspiram o noua generatie si care a adunat laolalta reprezentanti ai societatii civile tinere din toata tara, alaturi de institutii si autoritati locale si centrale.

Andrei Plesu, librar pentru o zi, miercuri, la libraria Bizantina

Andrei Plesu se alatura personalitatilor din viata culturala care au acceptat sa-si arate calitatile de librar si va lua parte, miercuri, de la ora 19. 00, la campania Librar pentru o zi, sustinuta de libraria Bizantina din Bucuresti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )