Libnet.ro
UNICEF

09:30

Tariceanu: Pe 24 august, la ora 15.00, vom avea plenul sesiunii extraordinare in care se va discuta cerearea presedintelui de reexaminare a Codului Fiscal (VIDEO)

B1 B1,
Tariceanu: Pe 24 august, la ora 15.00, vom avea plenul sesiunii extraordinare in care se va discuta cerearea presedintelui de reexaminare a Codului Fiscal (VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat joi ca pe 24 august va avea loc o sesiune extraordinara a Parlamentului in care se va discuta cerearea de reexaminare a Codului Fiscal formulata de pres. continuă pe B1

Partidele au decis reducerea TVA in doua trepte: 20% de la 1 ianuarie 2016, 19% la inceputul lui 2017. Se va pastra supra-acciza pentru carburanti pana in 2017. Deficitul bugetar - circa 2%. Sesiune extraordinara luni, la ora 15.00

Partidele parlamentare au avut joi dimineata discutiile tehnice pe marginea Codului Fiscal retrimis de presedintele Klaus Iohannis legislativului. Eugen Nicolicea a anuntat la finalul negocierilor tehnice intre partide ca TVA va fi scazuta in trepte, la 20% de la 1 ianuarie 2016 si 19% incepand cu 1 ianuarie 2017. Calin Popescu Tariceanu, anunta convocarea sesiunii extraordinare luni, 24 august, ora 15.

ANM: Informare meteorologica de ploi insemnate cantitativ, pentru toata tara, de joi de la ora 3.00, pana vineri la ora 23.00

Meteorologii au emis miercuri o informare de ploi insemnate cantitativ, valabila pentru toata tara, in intervalul 20 august, ora 03. 00 21 august, ora 23. 00Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

Atentionare de ploi si vijelii, pana maine la ora 23:00

Meteorologii au emis o atentionare de ploi si vijelii, pentru intervalul17 august ora 16:00 18 august ora 23:00. in perioada mentionata, vor fi intervale cu instabilitate atmosferica accentuata in zonele .

Adevarul Live, ora 15.00: Cat de frecvent este cancerul de piele?

Majoritatea romanilor ignora recomandarile medicilor cu privire la protectia solara, arata statisticile. Medicul oncolog Florin Bacanu, vicepresedintele Societatii Nationale a Medicilor Oncologi din Romania, ne spune povestile celor care suporta consecintele, la Adevarul Live de la ora 15.

Gorghiu: Dupa discutiile tehnice pe Cod din 20 august ar trebui consultari politice pana in 24 august

Consultarile dintre partide pe tema Codului Fiscal trebuie sa fie bazate pe argumente si toata lumea trebuie sa arate un comportament flexibil, a declarat copresedintele PNL Alina Gorghiu, opinand ca, dupa discutiile tehnice din 20 august, trebuie sa urmeze cele politice, intre 20 si 24 august.

Gorghiu: Dupa discutiile tehnice din 20 august, ar trebui consultari politice pana in 24 august

ACTUALIZARE 14:43 Consultarile dintre partide pe tema Codului fiscal trebuie sa fie bazate pe argumente si toata lumea trebuie sa arate un comportament flexibil, a declarat, la RFI, copresedintele PNL Alina Gorghiu, opinand ca, dupa discutiile tehnice din 20 august, trebuie sa urmeze cele politice, intre 20 si 24 august. * TMF Group Romania: Procedurile fiscale au suferit 23 de modificari in primele 7 luni ale anului * Basescu: Iohannis a procedat corect trimitand Codul Fiscal inapoi * Fostul sef al Statului: PNL, un partid molusca.

ANM: Cod Galben de furtuni pentru toata tara. Atentionarea este valabila de luni, de la ora 16.00, pana marti, la ora 23.00

Meteorologii au emis luni o atentionare Cod Galben de furtuni pentru toata tara, anunta B1 TV. Atentionarea este valabila de luni de la ora 16. 00 pana marti la ora 23. in perioada mentionata, vor fi.

Codul Galben de ploi a fost prelungit pana miercuri la ora 18:00

Meteorologii au prelungit, marti, codul galben de ploi, pana miercuri la ora 18. 00, informeaza B1 TV. Astfel, pana miercuri la ora 18. 00, vor continua intervalele cu instabilitate atmosferica accentuata in.

LIVE TEXT Steaua Bucuresti - Rosenborg, ultima sansa pentru a prinde Liga Europa. Meciul incepe la ora 21:00

Meciul Steaua Bucuresti - Rosenborg Trondheim, din prima mansa a play-off-ului Ligii Europa, se va disputa, joi seara, de la ora 21, pe Arena Nationala si va fi transmis in direct de catre postul de televiziune PRO Tv.

Mariano Castro de la Narcotango, argentinianul nominalizat Grammy care a ales Romania, la Adevarul Live de la ora 15.00

Trupa argentiniana Narcotango a cucerit inimile romanilor, in urma unor concerte sustinute acum cativa ani la Bucuresti si prin tara. Dar la randul lor, muzicienii au fost si ei cuceriti. Pianistul Mariano Castro a mers pana acolo incat a ales sa ramana in Romania, unde s-a si casatorit cu Simona Pop, cea care se ocupa de turneul muzicienilor argentinieni.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )