Libnet.ro
UNICEF

06:00

Tariceanu a anuntat formarea unei aliante politice cu Ponta: ALDE si Pro Romania vor avea grupuri parlamentare comune (FOTO)

B1 B1,
Tariceanu a anuntat formarea unei aliante politice cu Ponta: ALDE si Pro Romania vor avea grupuri parlamentare comune (FOTO)

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat incheierea unei aliante politice cu Victor Ponta prin care cele doua formatiuni vor avea grupuri parlamentare comune in Parlament. Discutii fructuoase. continuă pe B1

Tariceanu: Am hotarat o viitoare colaborare ALDE - Pro Romania sub forma unei aliante politice

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat miercuri ca formatiunea sa si Pro Romania, condusa de Victor Ponta, au decis sa colaboreze ca o alianta politica, cele doua partide urmand sa aiba grupuri parlamentare comun.

ANALIZA B1.RO Scena politica, aproape de o premiera: Alianta politica intre un partid aflat la putere si unul de opozitie Ponta, despre Tariceanu, in 2006: Moliceanu - Razgandeanu (FOTO, VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE Scena politica romaneasca a fost aproape sa consemneze miercuri o premiera, dupa ce Tariceanu a anuntat formarea unei aliante politice cu formatiunea lui Victor Ponta. Ar fi fost pentru.

USR si PLUS au votat formarea unei aliante politice dupa mai multe zile de tensiuni: Strangerea de semnaturi pentru candidatura lui Dan Barna va fi demarata miercuri

USR si PLUS au anuntat, marti, votarea unei aliante politice intre cele doua formatii care are obiective concrete pentru urmatoarele alegeri ce vor avea loc in Romania. Initial, cele doua partide au avut m.

Tariceanu anunta o alianta politica ALDE - Pro Romania: Vom avea grupuri parlamentare comune

UPDATE -Tariceanu anunta ca a discutat cu Victor Ponta despre o alianta politica ALDE - Pro Romania. Am discutat o viitoare colaborare sub forma unei Aliante politice!, a scris Tariceanu pe.

Razgandeanu loveste din nou. Tariceanu si-a modificat mesajul in care anunta alianta cu Pro Romania, dupa ce Ponta a cerut iesirea de la guvernare

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, si-a modificat mesajul in care anunta ca s-a hotarat incheierea unei aliante politice cu Pro Romania. in ultima varianta a postarii sale se precizeaza faptul ca a discutat despre alianta parlamentara.

Culisele negocierii ratate dintre Tariceanu si Ponta. ALDE vrea sa iasa de la guvernare abia dupa prezidentiale si incearca sa aduca ProRomaniala putere

In ciuda criticilor tot mai dese la PSD, Calin Popescu Tariceanu nu vrea sa iasa de la guvernare pana dupa alegerile prezidentiale. Motivele: speranta - inca vie- ca va fi candidat unic al stangii si nevoia de resurse bugetare pentru campania electorala, sustin surse politice pentru Adevarul. PSD simte santajul, dar e dependent de Tariceanu. in schimb, liderul ALDE ar vrea sa coopteze ProRomania la guvernare.

Melescanu: Pe anumite teme, relatia ALDE cu PSD nu functioneaza

Teodor Melescanu admite ca relatia PSD cu ALDE nu functioneaza pe anumite teme, precizand ca decizia unei aliante politice cu Pro Romania ar stabiliza situatia politica din Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )