Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tariceanu a anuntat ca ar putea candida la Primaria Capitalei

România Liberă România Liberă,
Tariceanu a anuntat ca ar putea candida la Primaria Capitalei

Copresedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat, marti, ca nu exclude sa candideze la Primaria Capitalei. Mai mult, el a spus ca analizeaza aceasta posibilitate din perspectiva obiectivului strategic al ALDE, si anume intrarea in Parlament. continuă pe România Liberă

Calin Popescu Tariceanu nu exclude o posibila candidatura a sa la Primaria Capitalei

Copresedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, nu exclude o candidatura a sa la Primaria Capitalei, el subliniind ca analizeaza aceasta posibilitate din perspectiva obiectivului strategic al ALDE - intrarea.

ALDE isi prezinta luni candidatii pentru Bucuresti. Tariceanu si Constantin, numele luate in calcul pentru Primaria Capitalei

Conducerea ALDE isi va astabili, luni, candidatii la cele sapte primarii ale Bucurestiului. Unul din cei doi copresedinti ALDE, Calin Popescu Tariceanu sau Daniel Constantin, isi va asuma o candidatura la Primaria Capitalei, potrivit unor surse din ALDE.

PSD o sustine 100% pe Gabriela Firea pentru Primaria Capitalei: Social-democratii infirma zvonurile potrivit carora ar negocia cu Tariceanu

PSD a anuntat ca sustine in continuare candidatura Gabrielei Firea la Primaria Capitalei. Liviu Dragnea respinge categoric zvonurile potrivit carora ar negiocia cu Tariceanu o posibila candidatura a.

Liderul PND, Daniel Fenechiu, vrea sa candideze la Primaria Capitalei

Presedintele PND, Daniel Fenechiu, a declarat sambata ca va candida la Primaria Capitalei.

Surse: Adriana Saftoiu, candidatul PNL la primaria Capitalei

Adriana Saftoiu ar putea fi candidatul PNL la Primaria Capitalei, potrivit unor informatii obtinute, marti, pe surse, din interiorul partidului, transmit televiziunile de stiri.

Adriana Saftoiu, candidatul PNL la primaria Capitalei - surse

Adriana Saftoiu ar putea fi candidatul PNL la Primaria Capitalei, potrivit unor informatii obtinute, marti, pe surse, din interiorul partidului. Numele presedintelui PNL Bucuresti Catalin Predoiu si al.

Cristian Busoi il sustine pe Marian Munteanu, candidatul din partea PNL la Primaria Capitalei

Prim-vicepresedintele PNL Cristian Busoi a anuntat ca sustine candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei din partea PNL. Cu Marian Munteanu candidat, PNL arata clar ca face ceea ce societatea.

Reactii la retragerea lui Orban. PNL cauta un alt candidat pentru Primaria Capitalei

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, a afirmat luni ca gestul lui Ludovic Orban de a-si retrage candidatura la Primaria Capitalei este unul de responsabilitate si a anuntat ca discutiile despre o eventuala nominalizare se vor purta in zilele urmatoare.

Ludovic Orban, urmarit penal si pus sub control judiciar de DNA: imi retrag candidatura la Primaria Capitalei. Demisionez din functia de vicepresedinte al PNL si din vicepresedinte al Camerei Deputatilor (VIDEO)

Scena politica a fost din nou aruncata in aer de DNA. Liberalul Ludovic Orban a anuntat ca isi retrage candidatura la Primaria Capitalei, dupa o vizita la DNA. La iesire, acesta a spus ca i s-a impu.

Reactia Gabrielei Firea, dupa nominalizarea lui Munteanu la Primaria Capitalei

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a salutat decizia PNL de a nominaliza un candidat propriu pentru functia de edil-sef, Marian Munteanu, si a precizat ca asteapta cu interes sa afle care sunt proiectele acestuia pentru Bucuresti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )