Libnet.ro
UNICEF

08:00

Tariceanu: Demisia lui Darius Valcov este de salutat

România Liberă România Liberă,
Tariceanu: Demisia lui Darius Valcov este de salutat

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, ca demisia din functie a ministrului de Finante Darius Valcov este de salutat, pentru a nu afecta activitatea si imaginea Guvernului si a precizat ca vinovatia o stabileste Justitia, nu Procuratura, care face doar ancheta, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, despre demisia lui Darius Valcov: A fost unul din cei mai competenti ministri. E o pierdere pentru guvern. Am trei propuneri pentru Finante

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca demisia lui Darius Valcov reprezinta o pierdere pentru guvern. Cu siguranta a Valcov a fost unul din cei mai.

Victor Ponta, despre demisia lui Darius Valcov: A fost unul din cei mai performanti ministri. E o pierdere pentru guvern. Am trei propuneri pentru Finante (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca demisia lui Darius Valcov reprezinta o pierdere pentru guvern. Cu siguranta a Valcov a fost unul din cei mai.

Victor Ponta, despre demisia lui Darius Valcov: A fost unul din cei mai performanti ministri. E o pierdere pentru Guvern. Am trei propuneri pentru Finante (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca demisia lui Darius Valcov reprezinta o pierdere pentru Guvern. Cu siguranta a Valcov a fost unul din cei mai.

Darius Valcov: Este sub demnitatea unui ministru sa comentez interceptarile din dosar

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, a declarat pentru Antena 3, ca este sub demnitatea lui de ministru sa comenteze interceptarile din dosar si ca nu se poate cobora la acest nivel.

Alina Gorghiu: Victor Ponta ar trebui sa-i solicite demisia de onoare lui Darius Valcov

Premierul Victor Ponta ar trebui sa-i solicite demisia de onoare ministrului Finantelor, Darius Valcov, intrucat un membru al Executivului urmarit penal nu poate avea decat o contributie negativa la imaginea Romaniei, a scris, sambata, pe Facebook, co-presedintele PNL Alina Gorghiu.

PMP: Remanierea ministrului Finantelor, Darius Valcov, este obligatorie imediat

PMP considera ca Darius Valcov nu mai poate continua in functia de ministru al Finantelor dupa ce s-a inceput urarirea penala pe numele sau, pastrarea sa in guvern afectand imaginea Romaniei pe plan extern.

Tariceanu: Demisia lui Valcov, de salutat. Vinovatia o stabileste Justitia, nu Procuratura

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca demisia ministrului lui Darius Valcov este de salutat. Tariceanu a precizat ca vinovatia o stabileste Justitia, nu Procuratura, care face doar.

VIDEO Primarul orasului Slatina a fost retinut de DNA in dosarul in care este urmarit penal ministrul Darius Valcov

Primarul orasului Slatina, Ninel Florin Prina, a fost retinut de procurorii DNA in dosarul in care este urmarit penal Darius Valcov. Primarul din Slatina este acuzat de complicitate la trafic de influenta, arata un comunicat al DNA. Darius Valcov este urmarit penal pentru trafic de influenta in acelasi dosar, fiind suspectat ca ar fi primit spaga pentru a favoriza un om de afaceri. Conform materialului probator administrat in cauza, a rezultat ca Darius Valcov a primit intre 2010-2013, perioada in care ocupa functia de primar al municipiului Slatina, suma de aproximativ 2 milioane de euro.

UPDATE. Primarul din Slatina, ARESTAT la domiciliu pentru trafic de influenta, in dosarul lui Darius Valcov

Primarul Minel Prina a fost arestat la domiciliu, a decis, sambata seara, inalta Curte de Casatie si Justitie. Edilul din Slatina este acuzat de procurorii anticoruptie de trafic de influenta, in dosarul in care ministrul Finantelor, Darius Valcov, este urmarit penal.

PMP cere remanierea ministrului Finantelor: Darius Valcov nu mai poate reprezenta Romania in plan international

Reprezentantii Partidului Miscarea Populara sustin ca remanierea ministrului Finantelor, Darius Valcov, este obligatorie imediat, in contextul in care pe numele acestuia a fost inceputa umarirea penala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )