Libnet.ro
UNICEF

10:30

Tariceanu: Demisia lui Valcov, de salutat. Vinovatia o stabileste Justitia, nu Procuratura

Antena3 Antena3,
Tariceanu: Demisia lui Valcov, de salutat. Vinovatia o stabileste Justitia, nu Procuratura

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca demisia ministrului lui Darius Valcov este de salutat. Tariceanu a precizat ca vinovatia o stabileste Justitia, nu Procuratura, care face doar. continuă pe Antena3

Tariceanu: Demisia lui Darius Valcov este de salutat

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, ca demisia din functie a ministrului de Finante Darius Valcov este de salutat, pentru a nu afecta activitatea si imaginea Guvernului si a precizat ca vinovatia o stabileste Justitia, nu Procuratura, care face doar ancheta, relateaza Mediafax.

Ponta l-a informat pe Iohannis de demisia lui Valcov dupa comunicatul presedintelui. Premierul a explicat de ce nu l-a anuntat mai devreme: Stiu ca, dupa pranz, oamenii se odihnesc

Premierul Victor Ponta a justificat, duminica seara, a in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, faptul ca l-a informat pe presedintele Iohannis despre demisia lui Valcov abia dupa ce a cerut revocar.

Demisia lui Valcov a ajuns in presa internationala

Stirea despre cazul ministrului Darius Valcov, investigat de catre procurorii DNA pentru fapte de coruptie, a facut inconjurul presei internationale. Reuters prezinta situatia lui Valcov ca o noua lovitura.

Alina Gorghiu: Ponta ar trebui sa ceara demisia lui Valcov

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a scris sambata pe facebook ca premierul Victor Ponta ar trebui sa-i solicite demisia de onoare ministrului Finantelor, Darius Valcov, intrucat un membru al Executivului urmarit penal nu poate avea decat o contributie negativa la imaginea Romaniei.

Reactii in presa internationala la demisia lui Valcov

Ministrul Finantelor Darius Valcov este oficialul cu cel mai inalt rang care dimisioneaza din cauza coruptiei, la solicitarea presedintelui Klaus Iohannis, scriu principalele agentii de presa internationale, citand anunturile pe Facebook si la televizor al premierului Victor Ponta, potrivit Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )