Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tariceanu, despre sesizarile la CCR: Sa judece conflictele institutionale, nu politice. Cele politice le rezolvam daca ne asezam la masa(VIDEO)

B1 B1,
Tariceanu, despre sesizarile la CCR: Sa judece conflictele institutionale, nu politice. Cele politice le rezolvam daca ne asezam la masa(VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat miercuri seara, invitat la emisiunea Ultimul Cuvant difuzata de B1Tv, ca ar trebui sa se renunte la sesizarile catre Curtea Constitutionala. continuă pe B1

Tariceanu, despre decizia CCR in cazul Sova: in 25 de ani nu s-au mai publicat hotarari negative. CCR sa revina la rolul sau de baza

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, spune ca Senatul se va conforma deciziei CCR, care obliga Camera Superioara sa adopte o hotarare in cazul lui Dan Sova, insa va fi o premiera in istoria parlamentarismului ca Senatul sa adopte o hotarare de respingere a solicitarilor venite din partea Justitiei. Totodata, Tariceanu sugereaza ca nu este de competenta CCR sa judece existenta unor conflicte de natura constitutionala.

Reactia lui Tariceanu, dupa verdictul CCR: Magistratii sa revina la rolul lor de baza

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a reactionat, miercuri, dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca Senatul trebuie sa redacteze si sa publice hotararea luata in cazul lui Dan Sova.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )