Libnet.ro
UNICEF

09:30

Tariceanu lauda Guvernul Ponta pentru curajul din negocierile cu FMI

România Liberă România Liberă,
Tariceanu lauda Guvernul Ponta pentru curajul din negocierile cu FMI

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a laudat, joi, Guvernul Ponta pentru ca a avut curajul sa se opuna FMI in subiectul reducerii CAS, sustinand ca institutia financiara internationala are o mentalitate de mic contabil. continuă pe România Liberă

Surse: PPDD ar putea primi un minister in guvernul Ponta

Update 09. 54 - PSD si PPDD reiau astazi negocierile. Ar putea fi, asadar, ziua cea mare pentru PPDD, care ar putea primi, potrivit unor surse, un minister, patru posturi de secretar de stat si cate o functie de.

Klaus Iohannis: Guvernul Ponta anunta electorata pentru mediul de afaceri

Reducerea temporara a CAS nu poate fi altceva decat o electorata pentru mediul de afaceri. Suntem indreptatiti insa sa consideram ca amanarea acestei masuri, vreme de un an si jumatate, a facut parte din strategia electorala a Guvernului Ponta, care acum, cand se apropie alegerile prezidentiale, doreste sa arate romanilor ca ii pasa si de clasa antreprenoriala si de locurile de munca, declara Klaus Iohannis intr-un comunicat.

Anuntul FMI dupa esecul negocierilor cu Guvernul Ponta

Discutiile cu autoritatile romane vor continua de la sediul FMI din Washington, a anuntat joi institutia internationala, notand ca au ramas unele chestiuni nerezolvate .

Cupa Mondiala 2014: Americanii vor acoperi peste 16.000 de kilometri pentru meciurile din faza grupelor

Fiecare dintre cele 32 de participante la turneul final al Cupei Mondiale va face un adevarat tur de forta pentru a acoperi distantele intre localitatile care gazduiesc meciuri la turneul final din Brazilia, insa pentru nationala Statelor Unite se anunta un adevarat tur de forta.

Ajutor de 200.000 lei pentru sinistratii din Serbia, acordat de Hidrolectrica

Hidroelectrica impreuna cu sindicatul Hidrosind au acordat un sprijin sinistratilor din Serbia, in valoare de 200. 000 de lei, cu aceasta suma fiind achizitionata hrana pentru persoanele afectate din orasele Obrenovac si Kolubara - Lazarevac, potrivit unui comunicat remis redactiei.

CEDO il despagubeste pe Catalin Voicu cu 4.500 euro pentru conditiile din arest

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) a hotarat ieri ca statul roman sa il despagubeasca pe fostul senator PSD Catalin Voicu cu 4. 500 euro pentru conditiile de detentie din arest si incalcarea dreptului la viata privata in timpul anchetei, informeaza surse din presa.

CEDO: Catalin Voicu va fi despagubit de statul roman cu 4.500 de euro, pentru conditiile din arest

Curtea Europeana a Drepturilor Omului a decis marti ca statul roman sa il despagubeasca pe fostul senator PSD Catalin Voicu cu 4. 500 de euro, pentru conditiile de detentie din arest si incalcarea.

CEDO il despagubeste pe Catalin Voicu pentru conditiile din arest

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) a decis marti ca statul roman sa il despagubeasca pe fostul senator PSD Catalin Voicu cu 4. 500 de euro, pentru conditiile de detentie din arest si incalcarea dreptului la viata privata in timpul anchetei, .

CEDO il despagubeste pe Catalin Voicu cu 4.500 de euro, pentru conditiile din arest

Curtea Europeana a Drepturilor Omului a decis marti ca statul roman sa il despagubeasca pe fostul senator PSD Catalin Voicu cu 4. 500 de euro, pentru conditiile de detentie din arest si incalcarea dreptului.

Noul Ford Fiesta nu va fi produs si la Craiova. Americanii continua sa caute al doilea model pentru uzina din Romania

Ford a anuntat marti, 10 iunie, ca viitoarea generatie a Ford Fiesta va fi produsa in Europa exclusiv in Germania, disipandu-se astfel ideea ca macar o parte din productia modelului de clasa B sa fie mutata in Romania. Compania auto americana spune ca in continuare cauta oportunitati de a introduce un al doilea model de clasa mica in productie la uzina din Romania. Astfel, pe lista mai raman EcoSport, noul Ka, Tourneo Courier sau un model complet nou de segment B.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )