Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tariceanu loveste din nou: A blocat o intreaga banda de circulatie in centrul Capitalei pentru a face shopping. Reactia sefului Senatului dupa incident (VIDEO)

B1 B1,
Tariceanu loveste din nou: A blocat o intreaga banda de circulatie in centrul Capitalei pentru a face shopping. Reactia sefului Senatului dupa incident (VIDEO)

UPDATE: Presedintele Senatului a reactionat pe pagina personala de Facebook dupa incidentul de la Universitate. Tariceanu si-a cerut scuze celor afectati de felul cum a parcat si a precizat ca va vorbit cu. continuă pe B1

Tariceanu loveste din nou: A blocat o intreaga banda de circulatie in centrul Capitalei pentru a face shopping (VIDEO)

Calin Popescui Tariceanu a recidivat. Dupa ce in urma cu cateva luni, a intrat pe usa din spate pentru a isi ridica permisul de la sediul DRPCIV, in timp ce aproape o suta de persoane.

Tariceanu ii sfideaza din nou pe romani. A blocat cu masina o banda de circulatie ca sa mearga la cumparaturi

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a fost observat marti la pranz in centrul Capitalei, imediat dupa ce isi parcase neregulamentar masina, blocand o banda de circulatie.

Tariceanu recidiveaza. Seful Senatului a blocat o banda de mers in apropiere de Universitate pentru a-si face cumparaturile

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a blocat o banda de mers, in zona Universitatii, dupa ce si-a lasat masina pe avarii pentru a face cumparaturi, arata GSP intr-o inregistrare video.

Avertismentul ingrijorator al premierului Frantei: Europa va fi lovita, din nou, de terorismul islamist

Prim-ministrul Frantei, Manuel Valls, a declarat ca Europa va fi din nou lovita de terorismul islamist, dar ea va invinge. Avertismentul lui Valls a fost facut in cadrul unui articol publicat sambata de mai multe ziare europene.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2516 seconds )