Libnet.ro
UNICEF

15:00

Tariceanu: Senatorii vor relua discutiile privind reexaminarea Codului Fiscal miercurea viitoare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tariceanu: Senatorii vor relua discutiile privind reexaminarea Codului Fiscal miercurea viitoare

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a precizat, luni, ca, cel mai probabil, senatorii vor relua discutiile referitoare la reexaminarea Codului Fiscal miercurea viitoare, in cadrul sesiunii parlamentare ordinare, adaugand ca este nevoie de. continuă pe Wall-Street Ro

Comisia de transporturi si cea economica resping reexaminarea Codului Fiscal. Avizul este consultativ

UPDATE 10:28: Comisia economica a respins in majoritate cererea de reexaminare. Comisia de transporturi a respins reexaminarea Codului Fiscal ceruta de presedintele Klaus Iohannis, informeaza B1 TV. Comisia de.

Ora 15:00: Senatul se reuneste in sesiune extraordinara pentru reexaminarea Codului Fiscal

Senatul se reuneste luni, la ora 15:00, pentru a dezbate si supune la vot cererea presedintelui Klaus Iohannis de reexaminare a Codului Fiscal. Cererea de reexaminare merge apoi la Camera Deputatilor, care este for decizional. Luni dimineata, comisiile pentru transporturi, comisia juridica si comisia de industrii din Senat discuta pe rand cererea de reexaminare a Codului Fiscal, pentru a da fiecare aviz, urmand ca, de la ora 10:00, Comisia de buget-finante sa redacteze un raport.

Reexaminarea Codului Fiscal, discutat luni dimineata in comisiile de specialitate din Senat. Plenul, reunit de la ora 15.00

Comisiile pentru transporturi, comisia juridica si comisia de industrii din Senat discuta pe rand, luni dimineata, cererea de reexaminare a Codului Fiscal, pentru a da fiecare aviz, urmand ca, de la ora 10. 00, Comisia de buget, finante sa redacteze un raport. Plenul reunit va dezbate si vota cererea de reexaminare luni, de la ora 15. 00, urmand ca aceasta sa mearga la Camera Deputatilor, camera decizionala. Vezi aici forma trimisa spre promulgare Vezi aici cererea de reexaminare a Presedintelui.

Ministrul Educatiei: Discutiile privind majorarea salariilor profesorilor, amanate pana pe 15 septembrie

Profesorii mai asteapta pana pe 15 septembrie pentru a afla daca salariile lor se vor majora cu inca 15%, cat au cerut liderii sindicali din Educatie. Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a explicat ca au fost avansate mai multe variante de calendar si procente, dar s-a convenit o amanare a discutiilor.

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2448 seconds )