Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ministrul Educatiei: Discutiile privind majorarea salariilor profesorilor, amanate pana pe 15 septembrie

Adevărul Adevărul,
Ministrul Educatiei: Discutiile privind majorarea salariilor profesorilor, amanate pana pe 15 septembrie

Profesorii mai asteapta pana pe 15 septembrie pentru a afla daca salariile lor se vor majora cu inca 15%, cat au cerut liderii sindicali din Educatie. Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a explicat ca au fost avansate mai multe variante de calendar si procente, dar s-a convenit o amanare a discutiilor. continuă pe Adevărul

Discutiile privind majorarea salariilor profesorilor, amanate pana in 15 septembrie

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, luni, la finalul discutiilor de la Guvern pe tema majorarii salariilor din educatie, ca au fost avansate mai multe variante de calendar si procente, dar s-a convenit o amanare a discutiilor pana in 15.

Discutiile privind majorarea salariilor dascalilor, AMANATE. Cand vor fi reluate discutiile

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, luni, la finalul discutiilor de la Guvern pe tema majorarii salariilor din educatie, ca au fost avansate mai multe variante de calendar si procente, dar s-a convenit o amanare a discutiilor pana in 15 septembrie .

Profesorii, dusi cu zaharelul. Discutiile pentru majorarile salariale din Educatie, amanate. Ce se intampla la Sanatate

Discutiile privind majorarea salariilor profesorilor au fost amanate pentru 15 septembrie, in urma primei runde de negocieri dintre guvernanti si reprezentantii profesorilor. intre timp, medicii, controlorii de trafic si administratia financiara ameninta cu proteste.

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, dupa discutiile cu sindicalistii: Educatia este un domeniu prioritar. Asteptam legea salarizarii ca sa marim salariile (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat luni, dupa discutiile avute la sediul Guvernului cu reprezentantii sindicatelor din educatie, ca nu poate prezenta un calendar concret cu privire la cresterile.

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, dupa discutiile cu sindicatele: Educatia si sanatatea raman prioritare inclusiv din perspectiva salarizarii. La inceputul anului viitor, majorarile din educatie si sanatate - la acelasi nivel

Se incearca sa se ajunga la un numitor comun, ca la inceputul anului viitor majorarile din educatie si sanatate sa fie la acelasi nivel, a precizat Cimpeanu. Ministrul Educatiei a anuntat ca mai urmeaza o runda de discutii cu sindicatele din educatie, pe 15 septembrie.

intalnire cruciala la Guvern. Ponta si ministrul Educatiei discuta despre cresterile salariale

Intalnire cruciala astazi la Guvern. Premierul Victor Ponta si ministrul Educatiei, Sorin Campeanu, se intalnesc cu reprezentantii profesorilor sa discute despre cresterile salariale din.

Premierul si trei ministri vor discuta luni cu sindicalistii despre majorarea salariilor din Educatie

Propunerile de majorare a salariilor din educatie ar urma sa fie discutate luni, la Guvern, intr-o intalnire la care sunt asteptati sa participe reprezentanti ai sindicatelor, premierul Victor Ponta si ministrii Educatiei, Finantelor si Muncii.

Politic Show: La loc comanda! Ministrul Finantelor spune ca majorarea salariilor tuturor cadrelor medicale este imposibila; In ce conditii poate Boc sa candideze din partea PNL la Primaria Clujului; Dragnea revine la butoanele PSD dupa trei saptamani

Parlamentul rescrie sentintele primarilor penali: Lasa-l, frate, in functie! E greu cu o condamnare, lumea te arata cu degetul Edilii condamnati cu suspendare merita sa isi pastreze mandatele. Semnele de intrebare ramase in urma negocierii pe Codul fiscal Reprezentantii partidelor politice au ajuns la un acord in privinta noului Cod Fiscal.

Majorarea salariala din invatamant mai asteapta

Liderii sindicali din invatamant au plecat ieri de la Guvern, dupa aproape doua ore de negocieri privind majorarea salariilor, cu mai multi de daca, in loc de raspunsuri concrete referitoarea la starea financiara a dascalilor din aceasta tara.

Tariceanu: Senatorii vor relua discutiile privind reexaminarea Codului Fiscal miercurea viitoare

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a precizat, luni, ca, cel mai probabil, senatorii vor relua discutiile referitoare la reexaminarea Codului Fiscal miercurea viitoare, in cadrul sesiunii parlamentare ordinare, adaugand ca este nevoie de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )