Libnet.ro
UNICEF

13:00

Discutiile privind majorarea salariilor dascalilor, AMANATE. Cand vor fi reluate discutiile

România Liberă România Liberă,
Discutiile privind majorarea salariilor dascalilor, AMANATE. Cand vor fi reluate discutiile

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, luni, la finalul discutiilor de la Guvern pe tema majorarii salariilor din educatie, ca au fost avansate mai multe variante de calendar si procente, dar s-a convenit o amanare a discutiilor pana in 15 septembrie . continuă pe România Liberă

Ministrul Educatiei: Discutiile privind majorarea salariilor profesorilor, amanate pana pe 15 septembrie

Profesorii mai asteapta pana pe 15 septembrie pentru a afla daca salariile lor se vor majora cu inca 15%, cat au cerut liderii sindicali din Educatie. Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a explicat ca au fost avansate mai multe variante de calendar si procente, dar s-a convenit o amanare a discutiilor.

Discutiile privind majorarea salariilor profesorilor, amanate pana in 15 septembrie

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, luni, la finalul discutiilor de la Guvern pe tema majorarii salariilor din educatie, ca au fost avansate mai multe variante de calendar si procente, dar s-a convenit o amanare a discutiilor pana in 15.

Profesorii, dusi cu zaharelul. Discutiile pentru majorarile salariale din Educatie, amanate. Ce se intampla la Sanatate

Discutiile privind majorarea salariilor profesorilor au fost amanate pentru 15 septembrie, in urma primei runde de negocieri dintre guvernanti si reprezentantii profesorilor. intre timp, medicii, controlorii de trafic si administratia financiara ameninta cu proteste.

Majorarea salariala din invatamant mai asteapta

Liderii sindicali din invatamant au plecat ieri de la Guvern, dupa aproape doua ore de negocieri privind majorarea salariilor, cu mai multi de daca, in loc de raspunsuri concrete referitoarea la starea financiara a dascalilor din aceasta tara.

Premierul si trei ministri vor discuta luni cu sindicalistii despre majorarea salariilor din Educatie

Propunerile de majorare a salariilor din educatie ar urma sa fie discutate luni, la Guvern, intr-o intalnire la care sunt asteptati sa participe reprezentanti ai sindicatelor, premierul Victor Ponta si ministrii Educatiei, Finantelor si Muncii.

Tariceanu: Senatorii vor relua discutiile privind reexaminarea Codului Fiscal miercurea viitoare

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a precizat, luni, ca, cel mai probabil, senatorii vor relua discutiile referitoare la reexaminarea Codului Fiscal miercurea viitoare, in cadrul sesiunii parlamentare ordinare, adaugand ca este nevoie de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )