Libnet.ro
UNICEF

15:00

Tarile care isi urasc guvernele: Romania este pe lista

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tarile care isi urasc guvernele: Romania este pe lista

Guvernantii sunt urati de catre cetateni, iar un studiu de ultima ora releva tarile in care locuitorii nu au o relatie de incredere cu cei aflati in fruntea autoritatilor de stat. Din pacate, Romania este pe lista scurta a tarilor in care cetatenii isi. continuă pe Wall-Street Ro

Kelemen Hunor: Am votat cu gandul la o Romanie puternica, pentru o Romanie care isi respecta cetatenii

Kelemen Hunor, candidatul UDMR la prezidentiale, a votat pentru o Romanie care isi respecta cetatenii, precum si pentru un presedinte vizionar, capabil s acreeze consens.

5 complimente pe care barbatii urasc sa le primeasca

Poate consideri ca daca ii spui sotului tau ca este atat de dragut cand incearca sa repare ceva in casa il vei face fericit, insa el ar putea intelege altceva. Unele vorbe folosite de catre femei pot fi.

Dracula, invocat din nou ca agent de promovare a brandului turistic Romania. Este mai cunoscut decat Eminescu

Dracula este cunoscut in toata lumea, inclusiv in tarile arabe si Asia, iar daca ar fi exploatat ar putea aduce sute de mii de turisti, pe cand de Eminescu, unul dintre marii poeti ai lumii, nu vorbeste nimeni din strainatate, poate doar la Chisinau, a declarat Alin Burcea, proprietarul agentiei Paralela 45.

Kyocera Proteus, telefonul care isi schimba forma

Kyocera Proteus a fost prezentatin urma cu ceva vreme la conferinta CEATAC din Japonia si este primul telefon cu un ecran flexibil in adevaratul sens al cuvantului. Kyocera nu este cunoscuta neaparat pentru flexibilitatea telefoanelor sale. Dimpotriva, companiaa ajuns la faima actuala datorita duritatii telefoanelor sale si rezistentei de care acestea au dat dovada de foarte multe ori. Dar vremurile se schimba, iar cei de la Kyocera dovedesc ca stiu sa se adapteze noilor conditii, iar Kyocera Proteus, ultima lor [].

Bogdan Belciu, PwC: Romania este o piata de supermarket

Retailul modern a cunoscut in ultima vreme cu o crestere medie de 10% la nivelul intregii piete de FMCG, o crestere sustinuta, care va continua cu o medie de 6% in urmatorii ani. Exista, asa cum putem observa, o tendinta a deschiderilor de magazine pe.

Bogdan Belciu, PwC: Romania este o piata de supermarket

Retailul modern a cunoscut in ultima vreme cu o crestere medie de 10% la nivelul intregii piete de FMCG, o crestere sustinuta, care va continua cu o medie de 6% in urmatorii ani. Exista, asa cum putem observa, o tendinta a deschiderilor de magazine pe.

Un membru al echipajului unei nave care a circulat intre Romania si Turcia, suspectat de Ebola

Un cetatean egiptean, membru al echipajului unei nave care a circulat intre Romania si Turcia, a fost plasat in carantina intr-un spital din orasul turc Hatay, existand suspiciuni ca ar avea.

O nava care se indrepta inspre Romania s-a rasturnat in nordul Stramtorii Bosfor

Cel putin zece oameni au murit luni in nordul Stramtorii Bosfor, dupa ce o ambarcatiune care se indrepta catre Romania, s-a rasturnat, informeaza AFP. in ambarcatiunea rasturnata in apropiere de.

Ponta: Singurul candidat care anuntat sprijin pentru Iohannis este Szilagyi, cel care vrea sa rupa Transilvania

Victor Ponta, a declarat, miercuri, la intrarea in sediul PSD pentru videoconferinta cu liderii din teritoriu, ca singurul candidat care nu a intrat in turul II si care a anuntat ca il sprijina pe Klaus Iohannis este Zsolt Szilagyi, despre care a afirmat ca vrea sa rupa Transilvania .

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )