Libnet.ro
UNICEF

22:30

TAROM incheie primul semestru din 2016 cu pierderi de 28,6 milioane de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TAROM incheie primul semestru din 2016 cu pierderi de 28,6 milioane de lei

Compania TAROM a incheiat prima jumatate a acestui an cu o pierdere de 28,6 milioane de lei, dupa ce, in cel de-al doilea trimestru pierderile operatorului aerian s-au redus la jumatate fata de cele din primele trei luni, potrivit unui comunicat al companiei remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Investitiile imobiliare sunt de trei ori mai mari fata de primul semestru din 2015

Volumul investitiilor imobiliare in prima jumatate a acestui an a ajuns la 359 de milioane de euro, unul din cele mai ridicate niveluri in ultimii 6 ani, potrivit celui mai recent raport CBRE Romania privind investitiile imobiliare trimis redactiei.

Profitul brut al NN Asigurari de Viata a crescut cu 22,7% in primul semestru al anului

Profitul brut al NN Asigurari de Viata s-a cifrat la 8,6 milioane de lei in primul semestru din 2016, cu 22,7% mai mult fata de perioada similara a anului trecut, potrivit unui comunicat al companiei trimis redactiei.

Electrica a avut un profit net mai mare cu 21% in primul semestru

Compania Electrica, cel mai mare distributor de eletricitate din Romania, a raportat un profit net consolidat de 336 milioane lei in primul semestru din 2016, mai mare cu 21%. In primele sase luni ale anului 2015 casigul companiei a fost de 277.

Amonil Slobozia a inregistrat o pierdere de 740.928 de lei

Amonil Slobozia, a inregistrat in primul semestru o pierdere de 740. 928 de lei, in crestere fata de 545. 657 de lei raportate in aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui raport publicat pe site-ul companiei.

IOR Bucuresti a inregistrat o pierdere neta de aproape doua milioane lei

IOR Bucuresti IORB), societate specializata in prelucrarea sticlei optice, a inregistrat, in al doilea semestru din 2016, o pierdere neta de aproximativ doua milioane lei, in declin, comparativ cu perioada similara a anului trecut, cand a obtinut un rezultat net de 5. 000 lei, potrivit unui raport postat de catre companie pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti.

Profit net de 336 de milioane de lei in primul semestru, in crestere cu 21%

Societatea de distributie si furnizare a energiei electrice in Romania, Electrica SA, a inregistrat in primul semestrul din 2016, un profit net consolidat de 336 milioane lei, in crestere cu 59 milioane lei, sau 21%, fata de primul semestru al anului trecut, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Oil Terminal, profit de 14,5 milioane lei, in primul semestru

Oil Terminal a inregistrat un profit net de peste 14,5 milioane lei, in primul semestru din acest an, in crestere cu 41,4% comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, conform datelor neauditate, se arata intr-un raport publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Ovidiu Dumitrescu, Tradeville: Electrica reuseste sa contracareze cadrul de reglementare mai stringent din ultimii ani

Electrica EL) este singura dintre marile companii de utilitati care s-a bucurat de cresteri ale veniturilor si profitului in primul semestru al acestui an, iar rezultatele sugereaza ca societatea reuseste sa contracareze cadrul de reglementare mai stringent din ultimii ani printr-o crestere a cotei de piata pe furnizarea de energie electrica, este de parere Ovidiu Dumitrescu, director general adjunct in cadrul Tradeville.

COS Targoviste a incheiat primul semestru cu pierderi de 2,37 de milioane de lei

Combinatul de Oteluri speciale COS Targoviste a incheiat primul semestru al acestui an cu pierderi de 2,37 milioane de lei, fata de un profit net de 515,2 milioane de lei raportat in perioada similara a anului trecut, conform unui raport publicat pe site-ul ccompaniei.

Vrancart Adjud si-a dublat profitul

Producatorul de hartie si carton Vrancart Adjud VNC), controlat de SIF Banat-Crisana SIF 1), a realizat un profit net de 11,35 milioane lei in primele sase luni ale anului, in crestere cu 51% fata de perioada similara din 2015, cand compania a raportat un profit net de 7,52 milioane lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2495 seconds )