Libnet.ro
UNICEF

06:00

TAROM suspenda zborurile comerciale catre si dinspre Republica Moldova si Israel, timp de o luna

B1 B1,
TAROM suspenda zborurile comerciale catre si dinspre Republica Moldova si Israel, timp de o luna

Compania TAROM a decis suspendarea curselor comerciale pana la data de 15 octombrie 2020 inclusiv, catre si dinspre Republica Moldova si Israel. Zborurile comerciale catre Republica Moldova si. continuă pe B1

Tarom suspenda noi zboruri din cauza restrictiilor COVID-19

TAROM a anuntat miercuri ca suspenda operarea curselor comerciale pana la data de 15 octombrie 2020 inclusiv, catre sau dinspre Republica Moldova si Israel, ca urmare a restrictiilor de calatorie impuse de catre autoritati.

Situatie grava in Republica Moldova, dupa reluarea cursurilor: 5.000 de elevi in autoizolare, alti 187 confirmati cu coronavirus

Republica Moldova se confrunta cu un numar crescut de elevi confirmati cu noul coronavirus, la doar doua saptamani de la inceperea noului an scolar. Cresterea cazurilor de COVID-19 in Republica.

Persoanele aflate in autoizolare pot iesi din Republica Moldova

Persoanele aflate in regim de autoizolare pot iesi din Republica Moldova, incepand de astazi, 14 septembrie. insa, acestea nu sunt scutite de raspundere contraventionala, in caz ca nu respecta masurile de profilaxie, prevenire sau combatere a bolilor epidemice, transmite IPN.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )