Libnet.ro
UNICEF

20:00

Tatal bebelusului de la Suceava, declaratii nestiute pana acum din timpul botezului. Ce s-a intamplat, de fapt, in biserica

Playtech Playtech,
Tatal bebelusului de la Suceava, declaratii nestiute pana acum din timpul botezului. Ce s-a intamplat, de fapt, in biserica

Ies la lumina din ce in ce mai multe informatii noi despre moartea bebelusului. Dupa ce ieri s-au publicat primele imagini video din timpul botezului, in cursul serii, tatal indurerat si-a gasit puterea sa povesteasca momentul tragediei. Nu mi-am dat seama ca situatia e atat de grava Tatal bebelusului botezat in Suceava, la Biserica Constantin . continuă pe Playtech

CTP ia in deradere BOR dupa moartea bebelusului de la Suceava: Pana acum nu le-a dat prin cap?

Tragedia mortii bebelusului botezat din Suceava a cutremurat o tara intreaga, astfel ca cetatenii devin nemilosi in fata explicatiilor inutile. Acest lucru s-a intamplat si in cazul gazetarului CTP, care a izbucnit la auzirea mesajului transmis de Arhiepiscopia Sucevei pentru parinti si ceilalti romani. intr-un stil caracteristic, CTP a tunat si a fulgerat impotriva dogmelor .

Tatal bebelusului mort, reactie cutremuratoare. Ce s-a intamplat la botez

Noi detalii cutremuratoare ies la iveala in cazul pruncului inecat la botez, in biserica Sf. Constantin si Elena, din cartierul Zamca, municipiul Suceava. Tatal bebelusului mort, reactie cutremuratoare. Ce s-a intamplat, mai exact, dupa ce copilasul a fost scos din cristelnita. Pe cine acuza parintele ingerasului de moartea fiului sau. Tatal bebelusului mort, reactie cutremuratoare .

Tatal bebelusului mort dupa botez, marturie cutremuratoare: Pe copil l-a busit sangele pe nas... Daca-l vezi cu gura cascata si ca plange, nu il scufunzi de tot in apa, nu?

Tatal bebelusului de sase saptamani, care a murit dupa slujba de botez, a povestit ca baietelul a plans si preotul s-a incapatanat sa-l scufunde de trei ori in cristelnita. Asa s-a intamplat ca mi.

Valeriu Gheorghita: 948.149 de doze de vaccin BioNTechPfizer si 36.000 de doze de la Moderna, receptionate pana acum in Romania. 1826 de doze au fost irosite 79% dintre cei vaccinati cu prima doza, persoane vulnerabile (VIDEO)

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a prezentat, marti, noi date cu privire la evolutia campaniei de imunizare in Romania. Pana acum, in tara noastra au.

Campania de vaccinare din Germania, foarte lenta: Doar 0,6% din populatie a fost imunizata pana acum, iar Angela Merkel a convocat un summit de urgenta pentru a accelera procesul

De la startul campaniei de vaccinare anti-COVID-19 si pana in prezent, Germania a imunizat un procent de doar 0,6% din populatie, o rata care plaseaza statul european in urma multor tari, dupa remarca si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )