Libnet.ro
UNICEF

07:00

Tatal copilului de 3 ani si jumatate care a murit dupa ce a fost luat de o viitura, cercetat pentru ucidere din culpa

Adevărul Adevărul,
Tatal copilului de 3 ani si jumatate care a murit dupa ce a fost luat de o viitura, cercetat pentru ucidere din culpa

Barbatul care si-a pierdut duminica copilul de doar 3 ani si jumatate dupa ce cel mic a fost luat de o viitura in timp ce cei doi incercau sa traverseze un parau este cercetat de catre politisti pentru ucidere din culpa. continuă pe Adevărul

Un copil de trei ani si jumatate a murit dupa ce a fost luat de o viitura in Bistrita

Un copil in varsta de trei ani si jumatate din judetul Bistrita-Nasaud a murit, duminica seara, dupa ce a fost luat de o viitura formata pe un parau pe care minorul voia sa-l traverseze.

Olt: Copil de 4 ani, salvat de pompieri dupa ce a cazut intr-o fantana (VIDEO)

Pompierii din Olt au intervenit, sambata, pentru salvarea unui copil in varsta de patru ani, din comuna Serbanesti, care a cazut intr-o fantana adanca de sase metri. Tatal copilului a sunat la 112 si .

Un copil de trei ani si jumatate din Bistrita a murit dupa ce a fost luat de viitura

Un copil de trei ani si jumatate din judetul Bistrita-Nasaud a murit dupa ce a fost luat de o viitura formata pe un parau pe care minorul voia sa-l traverseze, informeaza Mediafax. Potrivit lui Marius Rus,.

Polonia: 11 parasutisti au murit, dupa ce avionul in care se aflau s-a prabusit

Unsprezece parasutisti au murit, dupa ce avionul la bordul caruia se aflau s-a prabusit in Polonia. Accidentul a avut loc in apropierea unei localitati din sudul tarii, la scurt timp de la decolare,.

Fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, se intoarce la puscarie pentru trei ani si jumatate

Ex-primarul Clujului, Sorin Apostu, se intoarce la puscarie, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie a pronuntat pedeapsa de patru ani si sase luni de inchisoare cu executare, din care se scad cele 11 luni executate in arest preventiv. Sotia acestui si omul de afaceri Calin Stoia au primit condamnari cu suspendare.

Polonia: 11 persoane au murit dupa prabusirea unui avion al unui club de parasutism

Unsprezece persoane au murit si o alta a fost ranita dupa prabusirea unui avion apartinand unui club de parasutism din Czestochowa, in sudul Poloniei, a declarat purtatorul de cuvant al serviciilor de.

Caru' cu vedete: Razboi intre carcotasii Huidu si Gainusa. Cum a ajuns sa se strice prietenia dintre ei; Cameron Diaz apare dezbracata in Sex tape la 42 de ani! Imaginile care iti vor taia rasuflarea!; Aici se iubeste Oana Roman cu sotul in luna de miere

Carmen Bruma si Mircea Badea sunt impreuna de 13 ani. Inca mai asteapta s-o ceara de nevasta. Cuplul Carmen Bruma - Mircea Badea pare sa sfideze gura lumii. Sunt impreuna de 13 ani, in urma cu doua luni au devenit parinti, dar nici acum nu pomenesc de nunta. Robbie Williams a cazut peste o femeie si i-a rupt mana, in timpul unui concert. Cantaretul Robbie Williams a cazut peste o femeie si i-a rupt mana dupa ce si-a pierdut echilibrul in timpul concertului pe care l-a sustinut recent pe Metro Radio Arena din Newcastle.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )