Libnet.ro
UNICEF

21:01

Taxe mai mari pentru permise si inmatriculari

Adevărul Adevărul,
Taxe mai mari pentru permise si inmatriculari

Taxele pentru permisele de conducere si certificatele de inmatriculare au crescut, incepand din aceasta luna, a anuntat Directia Permise. continuă pe Adevărul

Concedieri masive la unul dintre cele mai mari lanturi hoteliere

Concedieri masive vor avea loc la unul dintre cele mai mari lanturi hoteliere, anunta Reuters, citat de news. ro, precizand ca este vorba de 2. 100 de angajati, respectiv 22% din forta de munca.

24 de ore negre pentru Ungaria. Doi dintre cei mai mari poloisti ai sai au murit

Ungaria a suferit doua pierderi imense in doar 24 de ore: doi tripli campioni olimpici la polo au murit. Gyorgy Karpati, in varsta de 85 de ani, era ultimul supravietuitor al nationalei Ungariei care castiga, in fata Uniunii Sovietice, titlul la JO Melbourne, in 1956, dupa ceea ce multi au numit a fi cel mai sangeros meci de polo din istorie. Iar Tibor Benedek, o legenda a anilor 90, a fost rapus de o boala crunta, la doar 47 de ani.

Procurorii DNA Iasi, cu doar sase dosare trimise in judecata in tot anul 2019, au dat in judecata propria institutie pentru a cere salarii mai mari

Sase din cei sapte procurori ai Serviciul Teritorial Iasi al Directiei Nationale Anticoruptiesi-au dat in judecata angajatorul anul trecut pentru marirea drepturilor salariale, asta desi au salarii intre 14. 500 si 16. 500 de lei. Desi au pierdut procesul, zilele trecute unul dintre cei sase procurori a facut recurs la decizia instantei.

VIRGIL-DANIEL POPESCU: Daca cei mai mari producatori de energie nu vor scadea preturile pentru populatie, autoritatile vor interveni

Pretul gazelor pentru consumatorii casnici ar trebui sa scada cu 10-15% de la 1 iulie, cand piata va fi complet liberalizata, in caz contrar Guvernul urmand sa utilizeze legislatia anticoncurentiala pentru a interveni, a declarat, miercuri, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, la Digi 24, conform Agerpres. ro.

Unul din cei mai mari producatori de energie din Italia construieste un intreg cartier in nordul Timisoarei

Ateneo Timisoara va include 1. 300 de apartamente si o lista semnificativa de facilitati, urmand sa fie unul din cele mai interesante proiecte rezidentiale din Timisoara.

Probleme mari pentru Marcel Pavel! Boala de care este suspect

Marcel Pavel este suspect de coronavirus, boala care a ingrozit toata planeta. Artistul, in varsta de 60 de ani, a declarat ca a fost deja supus unui test pentru COVID-19 si acum asteapta rezultatul.

KLAUS IOHANNIS, DUPA SEDINTA CONSILIULUI EUROPEAN: Ne luptam ca sa obtinem o suma considerabil mai mare pentru perioada 2021-2027

Obiectivul Romaniei pentru perioada 2021-2027 este obtinerea mai multor fonduri de la Uniunea Europeana decat in exercitiul financiar multianual 2014-2020, a declarat presedintele Klaus Iohannis dupa sedinta Consiliului European, care s-a desfasurat prin sistem videoconferinta.

KLAUS IOHANNIS, DUPA SEDINTA CONSILIULUI EUROPEAN: Ne luptam sa obtinem o suma considerabil mai mare pentru perioada 2021-2027

Obiectivul Romaniei pentru perioada 2021-2027 este obtinerea mai multor fonduri de la Uniunea Europeana decat in exercitiul financiar multianual 2014-2020, a declarat presedintele Klaus Iohannis dupa sedinta Consiliului European, care s-a desfasurat prin sistem videoconferinta.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )