Libnet.ro
UNICEF

22:30

Un taximetrist a fost batut cu bestialitate de trei tineri din Suceava

Antena3 Antena3,
Un taximetrist a fost batut cu bestialitate de trei tineri din Suceava

Trei barbati au fost retinuti joi de Parchetul Tribunalului Suceava, fiind cercetati pentru tentativa de omor dupa ce, in urma cu doua saptamani, au batut cu batele un taximetrist, in acest caz patru. continuă pe Antena3

Trei tineri cu sindromul Down, reporteri pentru o emisiune la TVR

Trei tineri cu sindrom Down vor lucra ca reporteri pentru o emisiune pe teme sociale, la Televiuznea Romana, difuzata din 3 octombrie, la TVR Cluj si TVR 3, relateaza Mediafax.

Suporter grec, mort dupa ce a fost batut de fanii altei echipe

Un suporter grec in varsta de 46 de ani a murit, luni, la un spital din Atena, la doua saptamani dupa ce a fost batut de fanii altei echipe la un meci din liga a treia greaca, in Creta, au anuntat autoritatile elene .

Suporter grec, mort dupa ce a fost batut de fanii echipei adverse

Un suporter grec in varsta de 46 de ani a murit, luni, la un spital din Atena, la doua saptamani dupa ce a fost batut de fanii altei echipe la un meci din liga a treia greaca, in Creta, au anuntat autoritatile elene .

A decedat dupa ce a fost batut de fanii altei echipe: Dupa ce s-a luptat pentru a supravietui, a murit pentru ca s-a dus sa isi vada echipa favorita

Un suporter in varsta de 46 de ani a incetat din viata, luni, la un spital din Atena, la doua saptamani dupa ce a fost batut de fanii altei echipe la un meci din liga a treia greaca, in Creta, au anuntat.

Un barbat de 81 de ani a murit dupa ce a fost batut, legat la maini si la picioare si apoi abandonat. Politistii ii cauta pe agresorii criminali

Scena desprinsa parca din filmele de groaza in cartierul Ortelec, din Zalau. Un barbat in varsta de 81 de ani a fost atacat, in propria locuinta, de persoane necunoscute, care l-au lovit si l-au legat la maini si la picioare, dupa care l-au abanonat si au plecat. Batranul a fost gasit in viata, insa a murit ulterior la spital.

Doi tineri din Bacau, condamnati la 15, respectiv, 25 de ani de inchisoare, dupa ce au ucis cu sadism doi barbati

Este vorba despre doi frati in varsta de 17 si 20 de ani, din localitatea bacauana Turluianu. Ei au fost condamnati de Tribunalul Bacau la 15, respectiv, 25 de ani de inchisoare pentru omor, dupa ce au ucis cu sadism doi barbati carora le-au zdrobit capetele cu un par si o furca pe care apoi le-au ars intr-o soba, informeaza Mediafax.

Doi consilieri PNL si unul PDL din Suceava s-au declarat independenti: ACL a pierdut majoritatea in Consiliul Local

Alianta Crestin Liberala ACL) a pierdut majoritatea pe care o avea in Consiliul Local Suceava, dupa ce doi consilieri PNL, Vasile Mocanu si Corneliu Vornicu si unul de la PDL, Constantin Tataranu, au anuntat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )