Libnet.ro
UNICEF

06:00

Teapa intr-un club de fite din Cluj. Cinci satmareni au plecat fara sa plateasca nota, dupa ce au chefuit toata noaptea

Adevărul Adevărul,
Teapa intr-un club de fite din Cluj. Cinci satmareni au plecat fara sa plateasca nota, dupa ce au chefuit toata noaptea

Dupa ce au chefuit toata noaptea intr-un club de fite din Cluj, cinci tineri din Satu Mare au plecat pe furis, fara sa achite nota de plata. Pe imaginile videoau aparut doi baieti si trei tinere care au participat lapetrecere. Proprietarii clubului i-au dat pe toti pe mana politiei. continuă pe Adevărul

Transylvania Music Event incinge noua Sala Polivalenta din Cluj

Transylvania Music Event va aduce la Cluj un duel intre doua stiluri si epoci muzicale diferite: in 21 si 22 noiembrie 2014, nume mari ale scenei electro contemporane se vor intrece in a face atmosfera cu artistii care au definit muzica dance a anilor 1990. Peste 20. 000 de persoane sunt asteptate in cele doua seri ale festivalului, primul care se va desfasura in spatiul generos al noii Sali Polivalente din Cluj Napoca.

Tablouri de patrimoniu si monede antice, vandute la Targul de antichitati din Cluj

96 de tablouri, peste 70 de flori de mina si aproape 90 de monede comercializate ilegal, au fost ridicate de politistii specializati in protejarea patrimoniului cultural national din cadrul IGPR, in urma unei actiuni desfasurate in Targul de icoane si antichitati din localitatea Negreni, judetul Cluj.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )