Libnet.ro
UNICEF

14:00

Un teatru romanesc din Marea Britanie, face crowdfunding pentru promovarea artistilor romani de la Londra

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Un teatru romanesc din Marea Britanie, face crowdfunding pentru promovarea artistilor romani de la Londra

Immersive Theatre , teatru cu profil romanesc infiintat la Londra de regizorul Cristian Luchian si de actrita Anca Doczi, a lansat o campanie de crowdfunding care sa faciliteze colaborarea intre artistii romani ce locuiesc in Marea Britanie si. continuă pe Wall-Street Ro

Peste 100 de masini, implicate intr-un accident rutier produs pe o autostrada din Marea Britanie

Opt persoane au fost ranite grav si alte 200 au fost ranite usor in urma unui accident petrecut pe o autostrada din Marea Britanie care a implicat cel putin 100 de masini. Motivul accidentului petrecut in.

Marea Britanie: Un barbat acuzat de viol e posibil sa fi contactat virusul HIV de la victima sa

Un barbat din Marea Britanie care a fost inchis pentru ca a violat o femeie sub influenta drogurilor,a ramas socat dupa ce politia i-a spus ca este posibil sa fi contactat virusul HIV de la victima sa.

Accident in lant in Marea Britanie: Peste 200 de raniti si cel putin 100 de masini implicate in incident

Peste 130 de vehicule au fost implicate, joi, intr-un accident in lant pe un pod din Marea Britanie, fiind ranite peste 200 de persoane, informeaza BBC News. Accidentul, in care au fost implicate.

Aproximativ 70 de raniti in urma unui accident in lant petrecut in Marea Britanie

Opt pasageri au fost grav raniti si alti cel putin 60 au suferit rani superficiale, in urma unui accident in lant produs in comitatul Kent estul Marii Britanii), in care au fost implicate peste 100 de masini. Accidentul s-a produs joi dimineata, la ora de varf, pe podul Sheppey din cauza cetii dense, informeaza presa din arhipelagul britanic.

Cum au scapat de cainii maidanezi tarile din Europa. Metoda EFICIENTA care a golit Marea Britanie de cainii comunitari

Tarile din vestul Europei au scapat de maidanezi de mai bine de un deceniu. Spaniolii au rezolvat problema cainilor fara stapan printr-un sistem bine pus la punct, in care injectia letala este aplicata.

TEATRU. Vesti din Norvegia de azi.

Cati dintre noi se simt bine in pielea lor, in viata lor, in familiile lor? Cati dintre noi sunt pregatiti pentru o schimbare radicala? Cati dintre noi au curajul sa faca o astfel de schimbare? Doi tineri isi dau intalnire pe net ca sa. zboare! O poveste despre viata, intelegere, comunicare. O poveste plina de umor si sensibilitate. Asta veti putea gasi in piesa de teatru norway. today de maine seara de la Teatru Godot cu incepere de la ora 22. 00 norway. today de Igor Bauersima Cu: .

Lucescu face previziuni pentru Liga Campionilor: Cine crede ca va ajunge in finala.

Tehnicianul echipei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, prezent la forumul antrenorilor gruparilor de top din Europa, organizat la Nyon, a declarat ca in opinia sa formatia Juventus Torino va juca finala Ligii Campionilor in acest sezon, conform Mediafax. Cu siguranta Juventus va juca in acest sezon finala Ligii Campionilor. Juventus era oricum o echipa puternica. Acum s-a intarit cu jucatori ca Tevez. Il are pe Antonio Conte pe banca tehnica, un antrenor foarte bun si pe care l-am felicitat .

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )