Libnet.ro
UNICEF

12:00

Tecau si Rojer incheie fara victorie Turneul Campionilor, invinsi si de perechea Lindstedt/Kubot

România Liberă România Liberă,
Tecau si Rojer incheie fara victorie Turneul Campionilor, invinsi si de perechea Lindstedt/Kubot

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au incheiat Turneul Campionilor de la Londra fara nicio victorie in Grupa A. Cei doi au pierdut si ultimul meci, in fata perechii Robert Lindstedt/Lukasz Kubot, cu scorul de 6-4, 6-6 7/4). continuă pe România Liberă

Tecau si Rojer au pierdut ultimul meci la Turneul Campionilor

Final de parcurs pentru Horia Tecau si Jean-Julien Rojer la Turneul Campionilor de la Londra, unde cei doi au jucat pentru prima data impreuna.

Turneul Campionilor: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au incheiat competitia cu o noua infragere

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au pierdut si ultima partida de la Turneul Campionilor, cei doi fiind invinsi de dublul format din Robert Lindstedt si Lukasz Kubot.

Horia Tecau a pierdut si ultimul meci de la Turneul Campionilor, fiind invins de fostul sau coleg

Fara sanse de calificare in faza urmatoare, Horia Tecau si Jean Julien Rojer au pierdut si cel de-al treilea meci de la Turneul Campionilor.

Live Text Tecau/Rojer - Lindstedt/Kubot: 4-6, 1-1. Ultimul meci la Turneul Campionilor pentru roman

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, cap de serie numarul 5, disputa, vineri, de la ora 14. 00, ultimul meci la Turneul Campionilor. Romanul si olandezul nu s-au calificat in semifinalele competitiei, dupa ce ai pierdut primele doua me .

Tecau si Rojer le-au luat fratilor Bryan un set, dar au pierdut al doilea meci de la Turneul Campionilor

Horia Tecau si colegul sau din proba de dublu, Jean Julien Rojer, au pierdut confruntarea cu Bob si Mike Bryan, desi au reusit sa le sufle americanilor primul set. Tecau si colegul sau au bifat a doua infrangere la Turneul Campionilor din tot atatea meciuri disputate.

Turneul Campionilor: Infrangere dramatica pentru Horia Tecau si Jean-Julien Rojer cu fratii Mike si Bob Bryan

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au pierdut dramatic partida de la Turneul Campionilor disputata imptriva fratilor Mike si Bob Bryan, cei doi fiind depasiti cu 10-6 in super tie-break dupa ce au condus cu 4-0.

Turneul Campionilor: Tecau si Rojer joaca miercuri cu fratii Bryan

Horia Tecau si Jean Julien Rojer joaca, miercuri, cu fratii Bob si Mike Bryan, al doilea meci din Grupa a de la Turneul Campionilor. Ambele perchi vin dupa o infrangere, in prima etapa.

Tecau si Rojer, esecuri spectaculoase in Turneul Campionilor: romanul spune cum au pierdut un meci ca si castigat

Cuplul romano-olandez putea fi deja in semifinale, avand in vedere ce sanse a avut, la Londra. Din pacate, cei doi si-au batut joc de oportunitatile avute intr-un mod care l-a dus si pe Tecau in pragul disperarii.

Turneul Campionilor, programul zilei: Novak Djokovic vs Stanislas Wawrinka (22:00)

Ziua de miercuri programeaza la Turneul Campionilor partide din Grupa A. Astfel, Tomas Berdych il va intalni pe Marin Cilic de la ora 16:00, iar Novak Djokovic pe Stanislas Wawrinka de la ora 22:00. In competitia de dublu, Horia Tecau si Jean-Julien Rojer se vor duela cu fratii Mike si Bob Bryan. Intra in material pentru a vedea programul complet al zilei.

Supriza la Turneul Campionilor: Liderii mondiali la dublu au fost invinsi

A fost surpriza mare la Turneul Campionilor, in grupa A de la dublu. Fratii Mike si Bob Bryan, liderii mondiali, au fost invinsi cu 7-6 3), 6-3 de perechea Lukasz Kubot/Robert Lindstedt, a treia favorita la castigarea evenimentului de la Londra.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2488 seconds )