Libnet.ro
UNICEF

00:08

Tehnologica Radion a cerut intrarea in insolventa

România Liberă România Liberă,
Tehnologica Radion a cerut intrarea in insolventa

Unul dintre cei mai importanti constructori locali, compania Tehnologica Radion, al carei proprietar este omul de afaceri Theodor Berna, a cerut intrarea in insolventa, dupa ce proprietarul a fost arestat intr-un dosar cu un prejudiciu de peste 100 de milioane de euro. continuă pe România Liberă

Compania Tehnologica Radion a cerut insolventa. Firma are in executie cateva lucrari esentiale pentru circulatia din Bucuresti: modernizarea Soselei Iancului si Pantelimonului, largirea Caii Victoriei, amenajarea pietei Charles de Gaulle

Firma Tehnologica Radion, al carei actionar majoritar, Theodor Berna, este arestat intr-un dosar cu un prejudiciu de peste 100 de milioane de euro, a cerut intrarea in insolventa, potrivit Mediafax. ro. Cererea de intrare in insolventa a fost inregistrata saptamana trecuta, la Tribunalul Bucuresti, termenul de judecata stabilit de instanta fiind 15 septembrie. Tehnologica Radion este una dintre firmele abonate la contracte cu Primaria Capitalei. In prezent, compania are in desfasurare contracte pe urmatoarele proiecte: modernizarea Sos. Iancului si Pantelimon, largirea trotuarelor de pe Calea Victoriei si amenajare piste pentru biciclete, reamenajare infrastructura Piata Charles de Gaulle, construirea Podului de la Ciurel si doua contracte de circa 500 milioane lei pentru intretinerea a doua pachete de strazi din Bucuresti. Reprezentantii Administratiei Strazilor Bucuresti spun ca nu s-a oprit nicio lucrare si toate proiectele vor fi duse la bun sfarsit, potrivit contractelor.

Tehnologica Radion a cerut intrarea in insolventa

Compania de constructii Tehnologica Radion, al carei proprietar, Theodor Berna, este arestat intr-un dosar cu un prejudiciu de peste 100 milioane euro, a cerut intrarea in insolventa, cererea fiind inregistrata saptamana trecuta la Tribunalul Bucuresti, scriu surse din presa, mentionand ca termenul de judecata a fost stabilit de instanta la 15 septembrie.

Victor Ponta a incurajat compania Halliburton, unul dintre cei mai mari furnizori din lume din sectorul energetic, sa dezvolte investitii in Romania

Premierul Victor Ponta s-a intalnit joi la Palatul Victoria, cu presedintele pentru Emisfera Estica al companiei Halliburton, Joe Rainey, anunta guvernul intr-un comunicat. Halliburton este unul dintre cei mai mari furnizori din lume de produse si servicii din sectorul energetic, explica Guvernul.

Know Jolie-Pitt, unul dintre copii cuplului Angelina Jolie - Brad Pitt, ar fi repetat zile la rand pentru rolul sau de purtator de verighete la nunta parintilor sai

Nunta Angelinei Jolie cu Brad Pitt ar fi cauzat multe emotii intregii familii pentru ca, potrivit actorilor, unul dintre copii s-a pregatit intensiv pentru rolul pe care l-a primit in cadrul ceremoniei. Cuplul de.

Fost ostatic in Siria sustine ca suspectul in atacul din Bruxelles a fost unul dintre temnicerii lui

Fostul ostatic francez in Siria, Nicolas Henin, sustine ca Mehdi Nemmouche, presupusul autor al atacului de la Muzeul Evreiesc din Bruxelles, a fost unul dintre cei care l-au tinut ostatic, intr-o marturie publicata sambata pe site-ul angajatorului sau, revista Le Point.

Bolnavii de cancer pot beneficia GRATUIT de unul dintre cele mai performante tratamente

In clinicile de stat din Romania, aparatele de radioterapie sunt insuficiente si vechi, de aceea doar o treime dintre bolanvii de cancer beneficiaza de acest tratament performant, iar restul se afla pe listele de asteptare care se intind pe luni de zile.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,268 seconds )