Libnet.ro
UNICEF

01:05

Telefonul premierului britanic nu a fost spionat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Telefonul premierului britanic nu a fost spionat

Casa Alba a dat asigurari ca apelurile telefonice ale premierului britanic, David Cameron, nu au fost spionate de catre Statele Unite ale Americii SUA), a anuntat Caitlin Hayden, purtator de cuvant al Consiliului de Securitate Nationala, conform agentiei spaniole de stiri EFE. continuă pe Ziarul Bursa

Telefonul premierului britanic nu a fost spionat

Update 11:00 Apelurile telefonice ale lui Merkel, interceptate timp de 11 ani Cotidianul Der Spiegel informeaza ca numarul de telefon al cancelarului german, Angela Merkel, apare pe o lista a Agentiei americane pentru Securitatea Nationala NSA) ce dateaza din anul 2002, inainte ca Merkel sa preia functia de cancelar, informeaza sursele de presa.

Casa Alba asigura ca telefonul premierului David Cameron nu a fost supravegheat

Telefonul premierului britanic David Cameron nu a fost supravegheat de SUA, confirma purtatorul de cuvant alConsiliuluide Securitate Nationala,Caitlin Hayden. Pot confirma, comunicatiile sale.

Casa Alba refuza sa spuna daca a interceptat in trecut telefonul mobil al Angelei Merkel

Casa Alba a refuzat joi sa precizeze daca Statele Unite au spionat in trecut comunicatiile cancelarului german Angela Merkel, in plina criza diplomatica cu Berlinul, scrie AFP.

SUA da asigurari ca NU a fost ascultat telefonul premierului David Cameron

Convorbirile telefonice ale premierului britanic David Cameron nu au fost supravegheate de SUA, a declarat, pentru BBC, Caitlin Hayden, purtator de cuvant al Consiliului de Securitate Nationala, transmite sambata.

Basescu sustine ca a primit un telefon de la Casa Alba, imediat dupa vizita lui Ponta la Washington. Ce i-a spus Biden presedintelui Romaniei

Traian Basescu sustine ca a fost sunat de vicepresedintele american Joe Biden, la scurt timp dupa vizita lui Victor Ponta la Casa Alba. Nu au discutat insa despre intrevederea cu premierul, ci despre amplasarea.

SPIONAJUL SUA: Casa Alba refuza sa comenteze interceptarea telefonului Angelei Merkel.

Casa Alba a refuzat sa comenteze daca serviciile secrete americane au interceptat in trecut convorbirile telefonice ale cancelarului Germaniei, Angela Merkel. Purtatorul de cuvant al Presedintiei SUA, Jay Carney, a declarat ca nu va comenta acuzatiile specifice care au fost facute, transmite Mediafax. Miercuri, Carney afirmase ca Statele Unite nu monitorizeaza si nu vor monitoriza comunicatiile cancelarului german, o formulare care nu exclude astfel de activitati in trecut. Carney a .

Pauza de ras cu TimesNewRoman: Casa Alba clarifica - Ponta a venit la un interviu pentru postul de gradinar, dar l-a picat

Casa Alba clarifica: Ponta a venit la un interviu pentru postul de gradinar, dar l-a picatMai destept decat Einstein? Un roman nu uita niciodata sa-si ia pungi de acasa cand merge la magazinJustitia se extinde: Codul Penal lanseaza o editie locala de VasluiConditii ideale de pelerinaj! CFR introduce vagoane capela pentru cursele de duminicaCatalin Botezatu isi scrie autobiografia! Se va numi 'Barbatul din mine'.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )