Libnet.ro
UNICEF

14:00

Telekom Romania sustine programul de pre-accelerare MVP Academy

România Liberă România Liberă,
Telekom Romania sustine programul de pre-accelerare MVP Academy

Telekom Romania investeste in dezvoltarea startup-urilor cu potential si sustine si in acest an MVP Academy, program de pre-accelerare adresat antreprenorilor care dezvolta produse inovatoare in domeniul tehnologiei. Participarea la program este gratuita, iar aplicatiile se realizeaza online pana luni, 9 martie, pe site-ul http://mvpacademy. co. continuă pe România Liberă

Au inceput inscrierile la programul de pre-accelerare MVP Academy

Startup-urile in tehnologie care vor sa dezvolte produse cu potential la scara globala sunt invitate sa aplice la MVP Academy, program de pre-accelerare care va avea loc in perioada 23 martie 14 mai la TechHub Bucharest. Aplicatiile se realizeaza online pe site-ul programului http://mvpacademy. co pana luni, 9 martie.

Grupul Telekom Romania si-a continuat planul de investitii

Telekom Romania Communications si Telekom Romania Mobile Communications si-au continuat planul de investitii in ciuda conditiilor de piata, cea mai mare parte a acestora fiind orientata catre extinderea retelelor FTTH, 3G si 4G.

Victor Ponta: Romania sustine integrarea Georgiei in UE si NATO

Premierul Victor Ponta a declarat vineri dupa intalnirea cu premierul Georgiei la Palatul Victoria,ca Romania sustine Georgia asa cum a sustinut si Republica Moldova in parcursul sau european, scrie Hot News.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )