Libnet.ro
UNICEF

10:30

Tenis: Djokovic a castigat finala de la Beijing. Nadal, desi invins de Djokovic, ii ia locul acestuia ca lider mondial

Hotnews Hotnews,
 Tenis: Djokovic a castigat finala de la Beijing. Nadal, desi invins de Djokovic, ii ia locul acestuia ca lider mondial

Jucatorul sarb de tenis Novak Djokovic, principalul favorit, a castigat turneul ATP de la Beijing, dotat cu premii in valoare de 2. 250 dolari, invingandu-l duminica in finala, cu 6-3, 6-4, pe spaniolul Rafael Nadal, cap de serie nr. 2, informeaza Agerpres. Desi a fost invins de sarb in aceasta finala, de luni Nadal ii ia locul acestuia ca lider mondial, asigurat inca de sambata, cand a obtinut calificarea in ultimul act al turneului din China. Astfel, spaniolul revine pe primul loc in clasamentul ATP dupa iulie 2011. continuă pe Hotnews

Djokovic a castigat finala de la Beijing. Nadal, desi invins, ii ia locul acestuia ca lider mondial

Tenismenul Novak Djokovici l-a invins, duminica, pe Rafael Nadal, cu scorul de 6-3, 6-4, in finala turneului de 500 de puncte China Open de la Beijing. Desi a fost invins de sarb in aceasta finala, de luni.

Turneul ATP de la Beijing Tecau si Mirnyi au castigat finala de dublu

Perechea formata din tenismanul roman Horia Tecau si belarusul Max Mirnyi a castigat finala de dublu a turneului ATP de la Beijing, dotat cu premii totale de 2. 250 dolari, duminica, in urma victoriei cu 6-4, 6-2 in fata italienilor Fabio Fognini/Andreas Seppi, informeaza Agerpres. Echipa Tecau si Mirnyi s-a impus dupa o ora si 8 minute de joc. Perechea Tecau/Mirnii si-a adjudecat al treilea titlu, dupa cele obtinute la BRD Nastase Tiriac Trophy de la Bucuresti si s-Hertogenbosch Olanda).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )