Libnet.ro
UNICEF

11:30

Tenis: Na LI a fost eliminata in primul tur la Roland Garros

B1 B1,
Tenis: Na LI a fost eliminata in primul tur la Roland Garros

Jucatoarea chineza de tenis Na Li, cap de serie numarul 2 si castigatoare la French Open in 2011, a fost eliminata, marti, in primul tur de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului,. continuă pe B1

Tenis: Alexandra Cadantu a fost eliminata in primul tur la Roland Garros

Alexandra Cadantu, locul 81 WTA, a fost eliminata, marti, in primul tur la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, relateaza Mediafax. Cadantu a fost invinsa, in runda inaugurala, cu scorul de.

Victor Hanescu, eliminat in primul tur la Roland Garros. I-a luat doar un set lui Gael Monfils, favoritul publicului

Victor Hanescu a pierdut in primul tur al turneului de la Roland Garros, fiind invins in patru seturi de Gael Monfils.

LIVESCORE Simona Halep vs. Alisa Kleybanova, in primul tur de la Roland Garros. Tot azi evolueaza Sorana Cirstea si Alexandra Cadantu

Marti este o zi importanta pentru romancele de la Roland Garros. Simona Halep, Sorana Cirstea si Alexandra Cadantu isi vor juca sansele in primul tur al competitiei franceze. Toate cele trei meciuri se vor disputa nu mai devreme de ora 12.

Na Li eliminata in primul tur la Roland Garros. Halep devine favorita trei la castigarea turneului

Chinezoaica Na Li, a doua favorita la castigarea turneului de la Roland Garros, a fost eliminata, marti, in trei seturi, de frantuzoaica Kristina Mladenovic, cu 7-5, 3-6, 6-1.

Simona Halep va juca impotriva Alisei Kleibanova in primul tur de la Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul 4 mondial, o va avea ca adversara pe rusoaica Alisa Kleibanova in primul tur al turneului de Mare Slem de la Roland Garros. Daca se va califica in sferturi de.

Na Li, eliminata de la Roland Garros. Halep devine a treia favorita!

Na Li, cap de serie numarul 2, a fost eliminata in primul tur, la Roland Garros, de frantuzoaica Kristina Mladenovici, locul 103 WTA. Eliminarea jucatoarei din China este cu atat mai surprizatoare cu cat ea castiga turneul parizian in 2011.

Roland Garros: Alexandra Cadantu a fost eliminata in primul tur

Alexandra Cadantu a parasit turneul de mare slem Roland Garros, dupa ce a fost eliminata, marti, de olandeza Kiki Bertens, cu scorul de 7-6 7/5), 6-1. El Cadantu, 81 WTA, a pierdut in fata lui Bertens, 148 WTA, o ora si 29 de minute de joc.

Victor Hanescu a fost eliminat de Gael Monfils, in primul tur la Roland Garros

Jucatorul de tenis Victor Hanescu, locul 85 ATP, a fost eliminat, marti, in primul tur al turneului de la Roland Garros. Romanul a fost invins de francezul Gael Monfils, cap de serie numarul 23, in runda.

UPDATE Partida Soranei Cirstea din primul tur de la Roland Garros, amanata pentru marti

UPDATE Sorana Cirstea nu va mai juca azi in primul tur la Roland Garros, asa cum era stabilit initial potrivit programului oficial. Meciul romancei a fost amanat pentru marti, din cauza ploii.

Cadantu, eliminata in primul tur

Alexandra Cadantu a parasit, marti, turneul de la Roland Garros, invinsa in doua seturi de olandeza Kiki Bertens, scor 7-6 5), 6-1).

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )