Libnet.ro
UNICEF

13:00

Na Li, eliminata de la Roland Garros. Halep devine a treia favorita!

România Liberă România Liberă,
Na Li, eliminata de la Roland Garros. Halep devine a treia favorita!

Na Li, cap de serie numarul 2, a fost eliminata in primul tur, la Roland Garros, de frantuzoaica Kristina Mladenovici, locul 103 WTA. Eliminarea jucatoarei din China este cu atat mai surprizatoare cu cat ea castiga turneul parizian in 2011. continuă pe România Liberă

Na Li eliminata in primul tur la Roland Garros. Halep devine favorita trei la castigarea turneului

Chinezoaica Na Li, a doua favorita la castigarea turneului de la Roland Garros, a fost eliminata, marti, in trei seturi, de frantuzoaica Kristina Mladenovic, cu 7-5, 3-6, 6-1.

Prima bomba pe tabloul feminin: Na Li eliminata, Halep devine favorita 3 la Roland Garros

Chinezoaica Na Li, a doua favorita la castigarea turneului de la Roland Garros, a fost eliminata, marti, in trei seturi, de frantuzoaica Kristina Mladenovic, cu 7-5, 3-6, 6-1.

Irina-Camelia Begu nu s-a calificat pe tabloul principal, la Roland Garros

Jucatoarea Irina-Camelia Begu, locul 88 WTA si cap de serie numarul 1, a fost eliminata, sambata, in al treilea tur al calificarilor la turneul de la Roland Garros, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Simona Halep a debutat cu dreptul la Roland Garros. Calificare facila in turul doi

Simona Halep si-a respectat statutul de favorita la Roland Garros si a obtinut o victorie facila in primul tur al celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului. Cap de serie numarul 4 la Paris, Halep a avut.

Tenis: Na LI a fost eliminata in primul tur la Roland Garros

Jucatoarea chineza de tenis Na Li, cap de serie numarul 2 si castigatoare la French Open in 2011, a fost eliminata, marti, in primul tur de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului,.

Sorana Cirstea s-a calificat in turul doi la Roland Garros. Alexandra Cadantu, eliminata

Sorana Cirstea a revenit dupa ce a pierdut primul set, a salvat o minge de meci si s-a calificat in turul doi la Roland Garros. Cap de serie numarul 26, Cirstea a invins-o cu 6-7, 7-5, 6-2 pe canadianca Aleksandra .

Cinci motive pentru care Simona Halep poate castiga Roland Garros

Site-ul oficial WTA prezinta cinci motive pentru care jucatoarea Simona Halep poate castiga turneul de la Roland Garros, unde este cap de serie numarul patru.

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe rusoaica Alisa Kleibanova

Romanca Simona Halep s-a calificat, marti, in turul doi la Roland Garros, dupa ce a trecut in runda inaugurala de rusoaica Alisa Kleibanova. Halep, cap de serie numarul 4, a trecut de Kleibanova cu scorul de 6-0,.

Roland Garros: Victorie fulger pentru Simona Halep! Pe cine va intalni in turul doi

Simona Halep, cap de serie numarul 4, a trecut in turul al doilea al turneului de mare slem de la Roland Garros, dupa ce a invins-o, in primul tur, pe rusoaica Alysa Kleybanova, numarul 87 WTA, cu scorul de 6-0, 6-2. Simona Halep .

Live scor Roland Garros: Simona Halep si Sorana Cirstea joaca acum in primul tur

Simona Halep, cap de serie numarul 4 si Sorana Cirstea, 26 WTA, joaca in primul tur la Roland Garros, meciurile romancelor incepand la aceeasi ora. Halep evolueaza impotriva rusoaicei Alysa Kleibanova, 87 WTA, iar .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )