Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tenis: Horia Tecau si Sania Mirza au ajuns in finala la Australian Open

Hotnews Hotnews,
 Tenis: Horia Tecau si Sania Mirza au ajuns in finala la Australian Open

Perechea formata din tenismanul roman Horia Tecau si jucatoarea indiana Sania Mirza s-a calificat, vineri, in finala probei de dublu mixt din cadrul turneului Australian Open de la Melbourne. continuă pe Hotnews

Perechea Horia Tecau/Sania Mirza, in semifinalele Australian Open la dublu mixt

Perechea Horia Tecau/Sania Mirza Romania/India), cap de serie numarul 6, s-a calificat, joi, in semifinale probei de dublu mixt de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei. Tecau si Mirza au invins, in sferturile de finala, cu scorul de 6-3, 6-4, dupa o ora si trei minute, cuplul Aisam-Ul-Haq Qureshi/Julia Goerges Pakistan/Germania).

Australian Open: Horia Tecau si Sania Mirza, in finala probei de dublu mixt

Perechea formata din tenismanul roman Horia Tecau si jucatoarea indiana Sania Mirza s-a calificat, astazi, in finala probei de dublu mixt din cadrul turneului Australian Open de la Melbourne.

Australian Open: Horia Tecau s-a calificat in finala de dublu mixt alaturi de indianca Sania Mirza

Horia Tecau si Sania Mirza au castigat pe Rod Laver Arena partida contra favoritilor publicului, perechea australiana Matthew Ebden - Jarmila Gajdosova.

Tenis: Perechea Tecau/Mirza s-a calificat in semifinale al Australian Open

Perechea Horia Tecau/ Sania Mirza, cap de serie numarul 6, s-a calificat, joi, in semifinalele probei de dublu mixt de la Australian Open, potrivit site-ului oficial al competitiei. Tecau si Mirza au invins,.

Tecau si Mirza s-au calificat in semifinale la Australian Open

Perechea Horia Tecau/Sania Mirza Romania/India), cap de serie numarul 6, s-a calificat, joi, in semifinale probei de dublu mixt de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Horia Tecau, ultimul roman ramas la Australian Open

Chiar daca Simona Halep a parasit turneul de la Australian Open in faza sferturilor de finala a concursului de simplu, Romania mai este reprezentata de Horia Tecau.

Horia Tecau, in finala de dublu mixt de la Australian Open

Horia Tecau si partenera sa, Sania Mirza India), s-au calificat in finala de dublu mixt de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. in semifinale, Tecau si Mirza, favoriti numarul 6, au trecut d.

Tenis: Perechea Tecau/Mirza s-a calificat in finala probei de dublu mixt la Australian Open

Perechea formata din Horia Tecau si Sania Mirza s-a calificat, vineri, in finala probei de dublu mixt din cadrul turneului Australian Open, relateaza Agerpres. Cei doi au reusit sa treaca de australienii Matthew.

Australian Open: Tecau/Mirza, calificati in semifinalele turneului de dublu mixt.

Perechea Horia Tecau/Sania Mirza Romania/India), cap de serie numarul 6, s-a calificat, joi, in semifinale probei de dublu mixt de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, potrivit Mediafax. Tecau si Mirza au invins, in sferturile de finala, cu scorul de 6-3, 6-4, dupa o ora si trei minute, cuplul Aisam-Ul-Haq Qureshi/Julia Goerges Pakistan/Germania). In semifinale, Horia Tecau si Sania Mirza vor intalni perechea australiana Matthew Ebden/Jarmila Gajdosova, care a trecut, .

Horia Tecau a ajuns in semifinale la Australian Open!

Simona Halep a iesit din sferturi, insa mai exista un roman in competitie. Tecau s-a calificat in semifinale la dublu mixt, alaturi de indianca Sania Mirza.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )