Libnet.ro
UNICEF

18:30

Tenismenul Bernard Tomici a fost arestat la un hotel din Miami

B1 B1,
Tenismenul Bernard Tomici a fost arestat la un hotel din Miami

Tenismenul australian Bernard Tomici, in varsta de 22 de ani, a fost arestat miercuri, la un hotel din Miami, dupa ce a organizat o petrecere in camera in care era cazat, deranjandu-i pe ceilalti clienti ai. continuă pe B1

Tenismanul Bernard Tomici a fost arestat la un hotel din Miami

Tenismanul australian Bernard Tomici, in varsta de 22 de ani, a fost arestat miercuri, la un hotel din Miami, dupa ce a organizat o petrecere in camera in care era cazat, deranjandu-i pe ceilalti clienti ai.

Un politist a fost arestat preventiv 30 de zile pentru luare de mita

Un agent de politie din comuna Nasturelu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea 2000 de lei drept mita.

Un barbat a fost arestat sub acuzatia de furt de electricitate, dupa ce si-a incarcat telefonul mobil in tren

Britanicul Robin Lee, dupa o calatorie cu trenul in Marea Britanie, a avut surpriza vietii lui, dupa ce a fost arestat la coborare, scrie CNET. Un politist comunitar l-a retinut, fiind acuzat ca a furat curent.

Procurorul lui Voiculescu, Emilian Eva, suspendat din functie dupa ce a fost arestat preventiv pentru luare de mita

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a decis, luni, sa-l suspende din functie pe procurorul Emilian Eva, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi, dupa ce acesta a fost arestat preventiv pentru luare de mita in dosarul in care este acuzat de luare de mita si spalare de bani, efectuarea de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia si fals in declaratii.

Ametesti daca privesti! Cel mai COOL hotel din lume

Sunt foarte multe motive pentru care trebuie sa vizitezi Peru, iar unul dintre este hotelul Skylodge Adventure. Capsulele transparente suspendate in aer au fost construite in 2013, special pentru aventurieri, dornici .

SUA: Fiul unui politist din Boston, sustinator al Statului Islamic, a fost arestat pentru complot terorist

Departamentul american de Justitie a anuntat arestarea fiului unui fost capitan de politie din Boston, care s-a declarat sustinator al gruparii jihadiste Statul Islamic. Acesta planuia sa detoneze un dispozitiv.

Faze Tari: A fost arestat imediat. Unde si-a incarcat acest barbat din Londra telefonul mobil; La 74 de ani si-a ucis una din amante in timpul unei partide sadomasochiste; De ras sau de plans? Ce a determinat-o pe aceasta soferita sa intre cu masina intr

Cei mai periculosi virusi si cele mai mari atacuri cibernetice care au lovit Romania Virusul Politia Romana - Desi a fost denumit Politia Romana, tara noastra nu a fost cea in care virusul. Intr-un oras din Germania a plouat cu bani. Un barbat ascunsese de sotie toate economiil sale, intr-un copac Locuitorii din orasul german Mirow au fost surprinsi saptamana trecuta cand.

Bihor: Eleva de 10, eliminata de la BAC, a castigat. Procesul verbal prin care a fost data afara din examen, suspendat de Tribunalul Bihor

Doisprezece elevi din Stei, Bihor, au fost eliminati de la examenul de BAC 2015, fiind suspectati ca au copiat. Elevii, toti premianti, au fost eliminati printr-un proces verbal, dar avocatul angajat de parintii .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )