Libnet.ro
UNICEF

20:30

Tennis World: Fanii se indragostesc de Simona Halep pentru ca reprezinta razbunarea normalitatii

Hotnews Hotnews,
 Tennis World: Fanii se indragostesc de Simona Halep pentru ca reprezinta razbunarea normalitatii

Portalul international de specialitate Tennis World incearca sa explice de ce fanii se indragostesc atat de usor de Simona Halep si a ajuns la concluzia ca senzatia de normalitate pe care o lasa jucatoarea romana poate reprezenta unul dintre motive. continuă pe Hotnews

Tennis World: Fanii se indragostesc de Simona pentru ca reprezinta razbunarea normalitatii

Portalul international de specialitate Tennis World incearca sa explice de ce fanii se indragostesc atat de usor de Simona Halep si a ajuns la concluzia ca senzatia de normalitate pe care o lasa jucatoarea romana poate reprezenta unul dintre motive.

De ce o iubim pe Simona Halep? Portalul international Tennis World da raspunsul

Portalul de specialitate Tennis World ii face una dintre cele mai complexe caracterizari Simonei Halep, care in acest week-end a castigat turneul Premier 5 de la Dubai. Fanii primesc raspunsul la intrebarea De ce o iubim pe Halep?.

Nepotrivit pentru Simona Halep, bun pentru Viktoria Azarenka. Care sunt atuurile antrenorului Wim Fissette

Finalul anului 2014 a adus in prim-plan intreruperea colaborarii dintre Simona Halep 4 WTA) si antrenorul belgian Wim Fissette. inceputul lui 2015 reprezinta o noua provocare, tehnicianul alaturandu-se unei sportive din Belarus, Viktoria Azarenka 50 WTA).

WTA Dubai: Simona Halep vs Ekaterina Makarova 6-3, 1-6, 7-5/ Calificare dramatica in semifinale

Simona Halep a oferit un meci interzis cardiacilor, favorita numarul unu calificandu-se in semifinalele turneului WTA de la Dubai dupa ce a invins-o pe Ekaterina Makarova sportiva care o eliminase la Australian Open). A fost 6-3, 1-6, 7-5 pentru Simona, dupa o partida in care Halep a ratat patru mingi de meci si care a durat doua ore si 7 minute.

Calificare in finala de la Dubai pentru Simona Halep. Romanca poate reveni pe locul 3 mondial

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Dubai, dupa o victorie in trei seturi, 2 - 6, 6 - 1, 6 - 1, in fata danezei Caroline Wozniacki. Dupa un prim set in care Simona a facut 16 greseli nefortate.

WTA Dubai: Simona Halep - Caroline Wozniacki 2-6, 6-1, 6-1/ Simiona Halep, in finala competitiei - Tarie de caracter

Simona Halep favorita unu) s-a calificat in finala turneului Premier 5 de la Dubai, dupa ce a invins-o pe Caroline Wozniacki cap de serie numarul trei). Cu toate ca a pierdut categoric primul set 2-6), Simona a dat dovada de tarie de caracter, a schimbat din mers tactica de joc desi nu a cerut ajutorul antrenorului Victor Ionita) si a castigat urmatoarele doua seturi in mod identic, scor 6-1. Semifinala a durat o ora si 43 de minute. In finala competitiei, Simona o va intalni, sambata - de la ora 17:00, pe Karolina Pliskova Cehia - favorita 17).

Simona Halep: Nu imi place sa fac o analiza video a adversarelor, ci doar sa vorbesc cu Victor Ionita, antrenorul meu

Simona Halep a vorbit, intr-un interviu pentru site-ul oficial al turneului WTA de la Dubai, despre adversarele din circuit. Numarul patru in lume, Halep a precizat ca nu ii place sa faca o analiza video a celor de pe care urmeaza sa le intalneasca, ci doar sa vorbeasca cu antrenorul, n. r. Victor Ionita, despre cum va evolua.

Intalnire surpriza pentru Simona Halep la Dubai

Simona Halep a avut parte de o vizita surpriza la Dubai, atunci cand un fost component al Generatiei de Aur a dorit sa se fotografieze alaturi de ea.

Simona Halep s-a retras din turneul de la Doha

WTA a anuntat, duminica, pe Twitter, ca Simona Halep, locul 4 mondial, a decis sa se retraga de la turneul de categorie Premier de la Doha, la care era detinatoarea trofeului. Halep luase in calcul sa nu.

Ce urmeaza pentru Simona Halep, dupa trofeul castigat la Dubai. Romanca isi cunoaste urmatoarea adversara

Simona Halep va lasa in urma trofeul cucerit la Dubai si se va pregati de un nou turneu, cel de la Doha. Acolo, viitorul numar trei WTA se va duela, direct in runda secunda, cu invingatoarea meciului dintre Alize Cornet 19 WTA) si o jucatoare venita din calificari.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )