Libnet.ro
UNICEF

22:00

Calificare in finala de la Dubai pentru Simona Halep. Romanca poate reveni pe locul 3 mondial

Antena3 Antena3,
Calificare in finala de la Dubai pentru Simona Halep. Romanca poate reveni pe locul 3 mondial

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Dubai, dupa o victorie in trei seturi, 2 - 6, 6 - 1, 6 - 1, in fata danezei Caroline Wozniacki. Dupa un prim set in care Simona a facut 16 greseli nefortate. continuă pe Antena3

Intalnire surpriza pentru Simona Halep la Dubai

Simona Halep a avut parte de o vizita surpriza la Dubai, atunci cand un fost component al Generatiei de Aur a dorit sa se fotografieze alaturi de ea.

A doua victorie in minimum de seturi pentru Simona Halep la Dubai. in sferturi, sansa revansei cu Makarova

N-a fost simplu, pe alocuri nici dragut. inceputul a fost ezitant. Deranjata de reverul bulgaroaicei si de alternanta intre mingile puternice si cele fara viteza venite de pe forehandul Pironkovei de pe care au venit, ocazional, si cateva slice-uri), Simona n-a luat niciun punct in primele doua game-uri. Un start nefast nu-i neaparat iesit din comun, mai ales daca semnele revenirii apar repede. Se intampla deseori ca la o prima intalnire cu o adversara, cazul de azi, o jucatoare sa aiba nevoie de ceva timp pentru a face ajustari si a se acomoda la stilul acesteia.

Nepotrivit pentru Simona Halep, bun pentru Viktoria Azarenka. Care sunt atuurile antrenorului Wim Fissette

Finalul anului 2014 a adus in prim-plan intreruperea colaborarii dintre Simona Halep 4 WTA) si antrenorul belgian Wim Fissette. inceputul lui 2015 reprezinta o noua provocare, tehnicianul alaturandu-se unei sportive din Belarus, Viktoria Azarenka 50 WTA).

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Dubai. Romanca o intalneste sambata, in premiera, pe Karolina Pliskova

Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 1, s-a calificat in finala turneului de categorie Premeir 5 de la Dubai, dupa ce a invins-o, vineri, cu scorul de 2-6, 6-1, 6-1, pe daneza Caroline .

Simona Halep vs. Caroline Wozniacki, in semifinalele de la Dubai, azi, 17.00. Romanca, ironizata de o fosta jucatoare

Simona Halep 4 WTA) isi joaca sansa de a se califica in ultimul act al turneului de la Dubai, cu daneza Caroline Wozniacki 5 WTA), intr-un meci programat vineri, nu mai devreme de ora 17.

Simona Halep ajunge in sferturi la Dubai si are sansa revansei cu Ekaterina Makarova

Simona Halep a eliminat-o miercuri seara pe Tsvetana Pironkova la Dubai si s-a calificat in sferturile de finala. In aceasta faza, joi, romanca o intalneste pe Ekaterina Makarova, la nici o luna dupa ce rusoaica a eliminat-o sec in sferturile de finala de la Australian Open. Va fio revansa de mare interes.

WTA Dubai: Simona Halep vs Tsvetana Pironkova 6-4, 6-3/ Calificare in sferturi - Urmeaza duelul cu Makarova

Simona Halep cap de serie numarul unu) s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Dubai. Numarul patru in ierarhia WTA, Halep a invins-o in doua seturi pe Tsvetana Pironkova Bulgaria, locul 57 WTA) - partida a durat o ora si 20 de minute. In urmatorul meci, Halep o va intalni pe Ekaterina Makarova, jucatoare care a eliminat-o la ultima editie de la Australian Open.

Simona Halep, calificare in semifinalele turneului de la Dubai

Simona Halep a ajuns in semifinalele turneului de la Dubai, in urma victoriei de joi, 6 - 3, 1 - 6, 7 - 5, in fata rusoaicei Ekaterina Makarova, cea care a eliminat-o la Australian Open. Halep a inceput in forta,.

Simona Halep s-a calificat in sferturi, la Dubai, dupa 6-4, 6-3 cu Pironkova. Ce spune romanca despre viitoarea adversara

Simona Halep, cap de serie numarul 1, s-a calificat in sferturile turneului Premier 5 de la Dubai, dupa ce a invins-o pe Tvetana Pironkova 47 WTA), cu scorul de 6-4, 6-3. Urmatoarea adversara a romancei este Ekaterina Makarova 9 WTA).

WTA Dubai: Simona Halep vs Ekaterina Makarova 6-3, 1-6, 7-5/ Calificare dramatica in semifinale

Simona Halep a oferit un meci interzis cardiacilor, favorita numarul unu calificandu-se in semifinalele turneului WTA de la Dubai dupa ce a invins-o pe Ekaterina Makarova sportiva care o eliminase la Australian Open). A fost 6-3, 1-6, 7-5 pentru Simona, dupa o partida in care Halep a ratat patru mingi de meci si care a durat doua ore si 7 minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )