Libnet.ro
UNICEF

00:08

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Dubai. Romanca o intalneste sambata, in premiera, pe Karolina Pliskova

B1 B1,
Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Dubai. Romanca o intalneste sambata, in premiera, pe Karolina Pliskova

Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 1, s-a calificat in finala turneului de categorie Premeir 5 de la Dubai, dupa ce a invins-o, vineri, cu scorul de 2-6, 6-1, 6-1, pe daneza Caroline . continuă pe B1

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Dubai

Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 1, a invins-o, joi, cu scorul de 6-3, 1-6, 7-5, pe sportiva rusa Ekaterina Makarova, locul 9 WTA si a sasea favorita, si s-a calificat in.

Simona Halep s-a calificat in finala, la Dubai, dupa 2-6, 6-1, 6-1 cu Wozniacki. Pliskova, in testul final!

Simona Halep, cap de serie numarul 1, s-a calificat in finala turneului Premier 5 de la Dubai, dupa ce a invins-o pe Caroline Wozniacki, a treia favorita, cu scorul de 2-6, 6-1, 6-1.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Dubai

Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 1, a invins-o, miercuri, cu scorul de 6-4, 6-3, pe sportiva bulgara Tvetana Pironkova 57 WTA) si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului.

Simona Halep s-a calificat in sferturi, la Dubai, dupa 6-4, 6-3 cu Pironkova. Ce spune romanca despre viitoarea adversara

Simona Halep, cap de serie numarul 1, s-a calificat in sferturile turneului Premier 5 de la Dubai, dupa ce a invins-o pe Tvetana Pironkova 47 WTA), cu scorul de 6-4, 6-3. Urmatoarea adversara a romancei este Ekaterina Makarova 9 WTA).

Simona Halep, victorie in turul doi la Dubai

Simona Halep, favorita numarul unu a turneului, s-a impus in turul doi la Dubai, scor 6 - 2, 6 - 0, in fata Danielei Hantuchova, intr-o partida ce a durat putin peste o ora. Halep a castigat noua game-uri.

Simona Halep scapa de Petra Kvitova la Dubai

Cehoaica Petra Kvitova a fost eliminata, miercuri, in optimile de finala la Dubai Open, astfel ca Simona Halep are o sansa mare de a reveni pe locul 3 in clasamentul mondial.

CALCULE Simona Halep lupta pentru locul 3 la Dubai

Simona Halep poate urca pana pe locul 3 la turneul WTA de Dubai. Iata calculele.

Calificare in finala de la Dubai pentru Simona Halep. Romanca poate reveni pe locul 3 mondial

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Dubai, dupa o victorie in trei seturi, 2 - 6, 6 - 1, 6 - 1, in fata danezei Caroline Wozniacki. Dupa un prim set in care Simona a facut 16 greseli nefortate.

Simona Halep e in finala turneului de la Dubai! Victorie in trei seturi impotrivalui Wozniacki: 2-6, 6-1, 6-1!

Simona Halep a revenit dupa un prim set pierdut clar in fata Caroline Wozniacki, pentru a le castiga pe urmatoarele doua si mai categoric! Va juca sambata in finala, contra Karolinei Pliskova.

Simona Halep si-a luat revansa! E in semifinale, la Dubai, dupa un meci incredibil cu Makarova

Simona Halep, cap de serie numarul 1, a invins-o pe Ekaterina Makarova, a sasea favorita, cu scorul de 6-3, 1-6, 7-5 si s-a calificat in semifinalele turneului Premier 5 de la Dubai.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )