Libnet.ro
UNICEF

11:30

Tentativele de solutionare a crizei din Kiev sunt vane

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tentativele de solutionare a crizei din Kiev sunt vane

Tentativele de solutionare a crizei politice din Ucraina in mod pasnic sunt vane, a declarat ministrul de Interne Vitali Zaharcenko, acuzand manifestantii ca depoziteaza arme, relateaza AFP. continuă pe Wall-Street Ro

LIVE VIDEO Ucraina: Tentativele de solutionare a crizei sunt vane. Manifestantii depoziteaza arme/ Un grup de activisti radicali au incercat ocuparea Ministerului Energiei

Tentativele de solutionare a crizei politice din Ucraina in mod pasnic sunt vane, a declarat sambata ministrul de Interne Vitali Zaharcenko, acuzand manifestantii ca depoziteaza arme, relataeza AFP, citat de Mediafax. Potrivit Reuters, circa 100 de persoane au incercat sa patrunda in cladirea ministerului energiei din centrul orasului.

LIVE VIDEO UPDATE Ucraina: Ministrul de interne: Manifestantii din centrul Kievului vor fi considerati extremisti/ Presedintele Ianukovici se intalneste cu liderii opozitiei

Tentativele de solutionare a crizei politice din Ucraina in mod pasnic sunt vane, a declarat sambata ministrul de Interne Vitali Zaharcenko, acuzand manifestantii ca depoziteaza arme, relataeza AFP, citat de Mediafax. Potrivit Reuters, circa 100 de persoane au incercat sa patrunda in cladirea ministerului energiei din centrul orasului.

Protestele violente continua pe strazile din Kiev. Imagini LIVE. SUA au revocat vizele mai multor oficiali de rang inalt si ameninta cu alte sanctiuni dure

Statele Unite ale Americii au revocat vizele acordate catorva cetateni ucrainieni, care sunt suspectati ca au legatura cu reprimarea violenta a protestelor pro-europene din Kiev, din perioada noimebrie-decembrie.

Procedurile de achizitii publice din Romania sunt vulnerabile, in permanenta, la coruptie

Procedurile de achizitii publice din Romania sunt vulnerabile, in permanenta, la coruptie, astfel ca ar trebui instituit un sistem ex-ante de verificare a conflictului de interese, se arata in raportul MCV.

Medici: cinci oameni au murit in timpul protestelor din Kiev. Opozitia a oferit autoritatilor un ultimatum de 24 de ore

Protestele din Kiev sunt pe cale de a incheia cea de-a patra zi de violente, la finalul careia au fost declarate moarte patru persoane si 300 de raniti, potrivit ajutoarelor medicale venite sa ingrijeasca ranitii. Protestatarii radicali continua sa arunce cu pietre si cocktailuri Molotov spre spre politistii care au format linii de aparare. Opozitia ucraineana a acordat autoritatilor 24 de ore pentru a opri varsarea de sange.

LIVE VIDEO Zeci de manifestanti joi dimineata pe strazile din Kiev. Protestatarii si fortele de ordine, despartiti de o baricada din pneuri incendiate

Manifestantii si politistii erau angajati intr-o infruntare tensionata joi dimineata, la Kiev, fiind despartiti de o baricada de pneuri incendiate, in zona in care confruntari violente, transformate intr-o adevarata lupta de gherila urbana, s-au soldat cu cinci morti in ultimele zile, relateaza AFP. Cateva zeci de manifestanti, purtand casti de protectie utilizate pe santier sau casti de motociclisti, erau adunati joi dimineata pe strada Grusevski, in spatele unui zid de foc si fum, aruncand sporadic cu pietre sau cocteiului Molotov.

Proteste violente pe strazile din Kiev

Confruntarile care au izbucnit miercuri dimineata la Kiev s-au intensificat, manifestanti aruncand cu cocteiluri Molotov in directia fortelor de ordine, care ripostau tragand cu gloante de cauciuc si lansand grenade asurzitoare, relateaza AFP.

Statele Unite au revocat vizele mai multor ucrainieni, in urma violentelor din Kiev

Statele Unite au revocat vizele mai multor ucraineni, din cauza recurgerii la forta impotriva manifestantilor, la Kiev, a anuntat ambasada americana, citata de AFP. Ca raspuns la actiunile angajate.

Arsenalul protestatarilor din Kiev. De la piatra cubica la armele cu aer comprimat

Luptele din centrul Kievului tin de mai bine de doua luni de zile, iar intensitatea lor a crescut treptat in ultima satamana. Protestatarii din Euromaidan au construit baricade si au folosit tot felul de arme.

UPDATE. VIDEO. Un grup de protestatari din Kiev a ocupat sediul Ministerului Agriculturii.

UPDATE: Mai multi protestatari ucrainieni au ocupat sediul Ministerului Agriculturii, situat pe principalul bulevard din centrul Kievului,trasnmite AFP, conform Mediafax. Activisti din cadrul miscarii Spilna Sprava Cauza comuna) tocmai au ocupat sediul Ministerului Agriculturii de pe strada Hresciatik, la aproximativ 100 de metri de Piata Independentei, numita si Maidan, un loc simbolic al miscarii de contestare a regimului, in ultimele doua luni, a anuntat Oleksandr Daniliuk, liderul .

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )