Libnet.ro
UNICEF

23:00

Teodor Atanasiu: in Romania, politicile publice in economie nu trebuie sa fie decat liberale (VIDEO)

B1 B1,
Teodor Atanasiu: in Romania, politicile publice in economie nu trebuie sa fie decat liberale (VIDEO)

Teodor Atanasiu a afirmat, vineri, dupa ce a fost nominalizat pentru functia de ministrul al Economiei, ca in Romania, politicile publice in acest domeniu trebuie sa fie liberale. intr-o tara precum Romania. continuă pe B1

Teodor Atanasiu: in Romania, politicile publice in economie nu trebuie sa fie decat liberale

Teodor Atanasiu a afirmat, vineri, dupa ce a fost nominalizat pentru functia de ministrul al Economiei, ca in Romania, politicile publice in acest domeniu trebuie sa fie liberale. intr-o tara precum Romania.

Cine este Teodor Atanasiu, propunerea PNL pentru functia de ministru al economiei

Senatorul liberal de Alba Teodor Atanasiu a fost propus de PNL sa-l inlocuiasca pe Andrei Gerea la Ministerul Economiei. In calitate de ministru al economiei ar urma sa gestioneze si problema proiectului Rosia Montana. Anul trecut, Atanasiu s-a declarat un sustinator al exploatarii de la Rosia Montana, insa nu si un sustinator al proiectului legii minei asa cum a fost dezbatut in Parlament. Atanasiu spunea anul trecut in toamna ca ar trebui sa fie un proiect de lege care modifica legislatia actuala in general si nu doar pentru Rosia Montana. Teodor Atanasiu a fost ministru al apararii in guvernarea Tariceanu, insa in urma unui conflict cu presedintele Traian Basescu a fost nevoit sa-si dea demisia.

Surse: Ministrul Economiei a demisionat. Teodor Atanasiu in locul lui Andrei Gerea

Update 10. 39 - Ministrul Economiei, Andrei Dominic Gerea, a demisionat, potrivit unor surse. Ministerulurmeaza sa fie condus de Teodor Atanasiu, fost ministru al Apararii si sef al AVAS. Andrei Gerea se.

Teodor Atanasiu ar putea fi propus ministru al Economiei in locul lui Gerea

Liderul PNL Alba, Teodor Atanasiu, ar putea fi propus de liberali pentru postul de ministru al Economiei in locul lui Andrei Gerea, au declarat surse din PNL Alba, potrivit Mediafax.

Teodor Atanasiu, propus pentru Ministerul Economiei (SURSE).

Fostul ministru al apararii si fost presedinte al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului AVAS), senatorul liberal Teodor Atanasiu, va fi propus vineri pentru functia de ministru al Economiei, au declarat surste din cadrul PNL Alba pentru Agerpres. Totodata, surse politice au declarat pentru B1Tv ca Andrei Gerea, ministrul Economiei, va fi schimbat din funtie, iar in locul sau va veni Atanasiu. De asemenea, Vicepremierul liberal Daniel Chitoiu, ministru al Finantelor, demisioneaza .

Surse: Andrei Gerea a demisionat de la Ministerul Economiei. Teodor Atanasiu ar putea fi numit in locul sau

Andrei Gerea a demisionat de la conducerea MinisteruluiEconomiei, dupa o discutie cu liderulPNLCrin Antonescu, sustin surse citate de B1 Tv. Liderul PNL Alba, Teodor Atanasiu, ar putea fi propus de.

Surse: Teodor Atanasiu ar putea fi propus ministru al Economiei in locul lui Andrei Gerea

Liderul PNL Alba, Teodor Atanasiu, ar putea fi propus de liberali pentru postul de ministru al Economiei in locul lui Andrei Gerea, au declarat surse din PNL Alba pentru Mediafax. Acestea afirma ca in.

Senatorul PNL Teodor Atanasiu va fi propus ministru al Economiei

Senatorul liberal Teodor Atanasiu, fost ministru al Apararii si fost presedinte al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului AVAS), va fi propus vineri pentru functia de ministru al Economiei, au declarat surse din organizatia judeteana Alba a PNL.

Senatorul Teodor Atanasiu va fi propus pentru functia de ministru al Economiei - surse Agerpres

Senatorul liberal Teodor Atanasiu, fost ministru al apararii si fost presedinte al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului AVAS), va fi propus vineri pentru functia de ministru al Economiei, au declarat, pentru Agerpres, surse din organizatia judeteana Alba a PNL.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )