Libnet.ro
UNICEF

23:00

Teodor Melescanu: Marea Britanie sa semneze una cord cu UE privind securitatea si apararea la nivel mondial

Hotnews Hotnews,
 Teodor Melescanu: Marea Britanie sa semneze una cord cu UE privind securitatea si apararea la nivel mondial

Ministrul de Externe Teodor Melescanu a afirmat sambata ca ar dori ca Marea Britanie sa semneze, dupa parasirea Uniunii Europene, un acord cu UE cu privire la problemele de securitate si aparare la nivel mondial. Este unul dintre partenerii nostri cu multa greutate in domeniul securitatii, a spus Melescanu la cea de-a 63-a sesiune anuala a Adunarii Parlamentare a NATO. continuă pe Hotnews

Teodor Melescanu: Marea Britanie sa semneze un acord cu UE privind securitatea si apararea la nivel mondial

Ministrul de Externe Teodor Melescanu a afirmat sambata ca ar dori ca Marea Britanie sa semneze, dupa parasirea Uniunii Europene, un acord cu UE cu privire la problemele de securitate si aparare la nivel mondial. Este unul dintre partenerii nostri cu multa greutate in domeniul securitatii, a spus Melescanu la cea de-a 63-a sesiune anuala a Adunarii Parlamentare a NATO.

Marea Britanie sa semneze cu UE un acord privind securitatea si apararea la nivel mondial

Ministrul de Externe Teodor Melescanu a afirmat astazi ca isi doreste ca Marea Britanie sa semneze, dupa parasirea Uniunii Europene, un acord cu UE cu privire la problemele de securitate si aparare la nivel mondial.

Ministrul de Externe vrea ca Marea Britanie sa semneze un acord cu UE privind securitatea si apararea la nivel mondial

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu a afirmat sambata , la cea de-a 63-a sesiune anuala a NATO, caar dori ca Marea Britanie sasemneze, dupaBrexit, un acord cu UE cu privire la.

Teodor Melescanu, despre situatia din Catalonia: Este ilegal sa se decida fragmentarea unei tari fara negocieri cu guvernul ei

Ministrul de Externe Teodor Melescanu a avut astazi prima reactie dupa referendumul organizat de catalani pentru separarea de Spania. Seful diplomatiei romane a declarat ca este ilegal sa se decida cu privire la fragmentarea unei tari fara negocieri cu guvernul ei.

Fostul luptator de MMA Ursul carpatin, extradat in Marea Britanie, unde este acuzat ca a rapit si batut de doua ori un englez

Luptatorul sucevean Ghita Ignat a fost transferat intr-un penitenciar din Marea Britanie, unde urmeaza sa fie judecata pentru mai multe infractiuni de violenta. El este acuzat ca a rapit si batut de doi ori un cetatean englez ce a imprumutat o suma de bani de la un arab si nu a mai inapoiat-o.

Premiul Nobel pentru Chimie 2017: Jacques Dubochet (Elvetia), Joachim Frank (USA) si Richard Henderson (Marea Britanie)

Jacques Dubochet Elvetia), Joachim Frank USA) si Richard Henderson Marea Britanie) au fost recompensati miercuri cu premiul Nobel pentru Chimie, anunta AFP.

Ministrul Afacerilor de Externe,Teodor Melescanu:Romania va continua sa fie un aliat responsabil si activ al NATO

Romania va continua sa fie un aliat responsabil si activ al Organizatiei Tratatului Nord-Atlantic, a declarat ministrul roman de Externe, Teodor Melescanu, vineri, la intalnirea cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )