Libnet.ro
UNICEF

06:00

La un an de la teribilul accident, iata cum explica Serban Huidu drama de la Timisul de Sus

ADPM ADPM,
La un an de la teribilul accident, iata cum explica Serban Huidu drama de la Timisul de Sus

In documentul emis de Judecatoria Brasov, Serban Huidu sustine ca principala cauza a accidentului de acum un an de zile a fost soseaua alunecoasa. Mazga produsa pe asfalt de fulgii de nea a facut ca masina lui de teren sa derapeze, astfel ca a pierdut controlul masinii si a intrat frontal in autoturismul de pe sensul opus, ducand la decesul a trei persoane. Continue reading . continuă pe ADPM

CUM explica SERBAN HUIDU accidentul cu trei morti de anul trecut.

Fostul realizator TV Serban Huidu, trimis in judecata pentru ucidere din culpa in urma accidentului soldat cu trei morti, a fost condamnat, vineri, de Judecatoria Brasov, la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare, potrivit Realitatea. net. In documentul emis de Judecatoria Brasov, Serban Huidu sustine ca principala cauza a accidentului de acum un an de zile a fost soseaua alunecoasa. Mazga produsa pe asfalt de fulgii de nea a facut ca masina lui de teren sa derapeze, astfel ca a .

Motivul pentru care Serban Huidu a scapat de inchisoare. Decizia judecatorului a fost luata pe baza lui

Lipsa antecedentelor penale si cirsumstantele personale l-au scapat de inchisoare pe Serban Huidu. Judecatorul care a decis condamnarea lui la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare si-a motivat.

Motivarea instantei in cazul Serban Huidu: Autoturismul lovit de realizatorul TV s-a rotit de doua ori in aer

Potrivit declaratiilor martorilor incluse in motivarea sentintei Judecatoriei Brasov, instanta care, in iunie, l-a condamnat pe Serban Huidu la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,246 seconds )