Libnet.ro
UNICEF

23:00

Termen prelungit pentru angajatii care vor actiuni la filialele privatizate ale Electrica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Termen prelungit pentru angajatii care vor actiuni la filialele privatizate ale Electrica

Termenul in care salariatii Electrica vor putea cumpara actiuni la filialele privatizate cu Enel si E. ON va fi amanat din nou, cu un an, pana la 31 decembrie 2015, potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta initiat de Departamentul pentru Energie. continuă pe Ziarul Bursa

Termen prelungit pentru depunerea dosarelor de subventie la incalzire, in Ploiesti

Termenul limita de depunere a dosarelor in vederea acordarii ajutorului de incalzire pentru perioada de iarna 2014-2015 a fost prelungit pana la data de 15 noiembrie, la Ploiesti.

Guvernul vrea sa prelungeasca din nou termenul pana la care angajatii Electrica pot cumpara actiuni la filialele E.ON si Enel

Termenul in care salariatii Electrica vor putea cumpara actiuni la filialele privatizate de Enel si E. ON va fi amanat din nou, cu un an, pana la 31 decembrie 2015, potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta initiat de Departamentul pentru Energie.

VIDEO Klaus Iohannis: Sunt singurul candidat ramas in cursa dispus sa garanteze independenta justitiei si statul de drept. Ii chem alaturi de mine pe toti romanii care vor ca legea sa fie lege

Candidatul Aliantei Crestin-Liberale la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat, duminica seara, dupa incheierea votului pentru turul intai, ca De acum lupta se da intre mine si Victor Ponta. Sunt singurul candidat ramas in cursa dispus sa garanteze independenta justitiei si statul de drept. Ii chem alaturi de mine pe toti romanii care vor ca legea sa fie lege si nu vor ca toata puterea sa fie in mainile unui singur partid. Victor Ponta si Klaus Iohannis se claseaza pe primele doua locuri ale tuturor celor 4 exit-poll-uri realizate de televiziunile de stiri, ei fiind candidatii care merg in turul al doilea al alegerilor.

Tudorel Andrei, seful Statisticii: Vom difuza comunicatul privind PIB-ul pe trimestrul al III-lea asa cum era programat, indiferent de cifrele care vor fi anuntate. Nicio secunda nu am luat in calcul decalarea difuzarii datelor

Chiar daca nu stiu de pe acum care vor fi datele ce urmeaza sa fie anuntate in 14 noiembrie data la care Institutul National de Statistica va comunica evolutia PIB pe trimestrul al treilea- n. red. ), acestea vor fi facute publice confirm calendarului. Am expune in mod inutil si neplacut institutia noastra daca NU am proceda astfel, intrucat daca pe T3 vom inregistra crestere economica fata de T2, unii ne-ar acuza ca am vrut sa ascundem acest lucru din ratiuni electorale, iar daca ar fi scadere am fi acuzati de cealalta parte a spectrului politic. Ori, noi aici nu facem politica, a declarat vineri pentru HotNews. ro seful Statisticii, Tudorel Andrei. In ultimele saptamani au circulat zvonuri potrivit carora INS ar putea decala data privind anuntul evolutiei PIB, aceasta fiind fixata intre cele doua tururi de scrutin ale prezidentialelor.

Persoanele care vor sa ia credit prin programul Prima Masina trebuie sa depuna un avans de 5% sau 10%

Persoanele cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani care vor sa cumpere cu credit un autoturism prin programul Prima Masina trebuie sa depuna un avans de cel putin 5% din pretul de achizitie, iar in cazul.

Israel: Pedepse de pana la 20 de ani de inchisoare pentru cei care arunca pietre

Guvernul israelian a adoptat duminica o modificare care prevede inasprirea pedepselor pentru cei care arunca pietre si care poate ajunge pana la 20 de ani de inchisoare, o decizie ce survine pe fondul.

Liviu Dragnea: Am votat pentru cineva care stie cum se conduce o tara

Am votat pentru cineva care stie cum se conduce o tara, a declarat vicepremierul Liviu Dragnea, la iesirea din sectia de votare de la Liceul Xenopol. Ca orice bun roman, am venit sa votez romaneste. De.

Liviu Dragnea: Am votat pentru cineva care stie cum se conduce o tara

Am votat pentru cineva care stie cum se conduce o tara, a declarat vicepremierul Liviu Dragnea, la iesirea din sectia de votare de la Liceul Xenopol. Ca orice bun roman, am venit sa votez romaneste. De.

Program prelungit pentru eliberarea buletinelor in ziua alegerilor prezidentiale

Romanii sunt asteptati duminica la urne pentru a-si alege presedintele. Au drept de vot cetatenii care au implinit 18 ani. Acestia isi vor putea exprima optiunea doar in baza unui act de identitate.

Vicepresedintele PMP Cristian Preda cere demisia lui Udrea: Dezastru e un termen blnd pentru scorul Elenei Udrea. Solicit membrilor si simpatizantilor sa-l voteze pe Iohannis in turul II

Europarlamentarul PMP Cristian Preda cere, luni, dmisia Elenei Udrea din fruntea partidului, pentru a da formatiunii politice sansa de a se integra intr-o majoritate de dreapta, criticand-o dur pe sefa Partidului Miscarea Populara pentru scorul obtinut la alegerile prezidentiale. De asemenea, Preda solicita membrilor si simpatizantilor PMP sa-l voteze in turul II al prezientialelor pe candidatul ACL, Klaus Iohannis.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )