Libnet.ro
UNICEF

00:08

Teroare in Canada: Un meci din NHL s-ar putea anula din cauza incidentelor

Online Sport Online Sport,
Teroare in Canada: Un meci din NHL s-ar putea anula din cauza incidentelor

Miercuri seara Parlamentul Canadei din Ottawa a suferit un atac fara precedent. Mai multe persoane neautorizate au intrat si au tras focuri de arma. Un soldat a murit, iar situatia este inca incerta. Unul dintre atacatori de asemena a fost impuscat mortal, insa se pare ca ar fi vorba de mai multi. In lumina acestor evenimente, Liga Nationala de Hochei ar putea anula partida celor de la Ottawa Senators cu Toronto Maple Leafs, care era programata joi dimineata ora Romaniei). continuă pe Online Sport

Teroare in Canada: Un meci din NFL s-ar putea anula din cauza incidentelor

Miercuri seara Parlamentul Canadei din Ottawa a suferit un atac fara precedent. Mai multe persoane neautorizate au intrat si au tras focuri de arma. Un soldat a murit, iar situatia este inca incerta. Unul dintre atacatori de asemena a fost impuscat mortal, insa se pare ca ar fi vorba de mai multi. In lumina acestor evenimente, Liga Nationala de Hochei ar putea anula partida celor de la Ottawa Senators cu Toronto Maple Leafs, care era programata joi dimineata ora Romaniei).

Meci din NHL, amanat dupa atacurile de la Ottawa

Liga nord-americana de hochei pe gheata NHL) a amanat meciul dintre echipele Ottawa Senators si Toronto Maple Leafs de miercuri seara, dupa atacurile de la Ottawa din cursul diminetii, relateaza AFP. Meciul.

Halep: Este cel mai mare meci din viata mea, sunt foarte fericita

Simona Halep a castigat in doua seturi meciul cu Serena Williams de la Turneul Campioanelor, un meci pe care romanca de pe locul 4 WTA il considera cel mai mare din viata mea. Este cel mai mare meci din.

(P) Cu UPC nu mai ratezi niciun meci din Liga I

Vrei sa revezi cele mai tari faze din meciul in care echipa ta a iesit invingatoare? Nu esti acasa cand se disputa derby-ul sezonului? .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )