Libnet.ro
UNICEF

14:30

Terorist al Statului Islamic, arestat intr-o tabara de refugiati din Germania sub o identitate falsa. Peste 10.000 de pasapoarte contrafacute, descoperite de autoritati

B1 B1,
Terorist al Statului Islamic, arestat intr-o tabara de refugiati din Germania sub o identitate falsa. Peste 10.000 de pasapoarte contrafacute, descoperite de autoritati

Un terorist al Statului Islamic ce pretindea ca este refugiat al razboiului din Siria a fost arestat de politia germana in centrul de refugiati de la Stuttgart, relateaza The New Observer. Barbatul de 21 de ani. continuă pe B1

Un terorist al Statului Islamic a fost arestat intr-o tabara de refugiati din Germania

Un terorist al Statului Islamic, care poza ca refugiat, a fost arestat in Germania, dintr-o tabara de refugiati din Stuttgart. Autoritatile germane au mai gasit si confiscat si cutii pline de pasapoarte.

Cetatenii francezi vor un razboi conventional contra Statului Islamic

Majoritatea francezilor sunt de acord ca tara lor sa intervina militar impotriva Statului Islamic. Potrivit Paris Match, 56% dintre respondentii unui sondaj sustin o interventie militara terestra in Siria, in.

Al Qaida declara razboi Statului Islamic: Nu avem alta solutie decat sa distrugem competitia

Seful al Qaida, Ayman al Zawahiri, care l-a inlocuit pe Osama bin Laden la conducerea organizatiei teroriste, a publicat o inregistrare video in care declara razboi Statului Islamic, relateaza.

Yahoo, scos de pe lista neagra a Rusiei dupa ce a inlaturat o inregistrare video care apartinea Statului Islamic

O pagina Yahoo! Inc. a fost scoasa de pe lista de site-uri interzise de catre Rusia, dupa ce compania a sters o inregistrare video care apartinea gruparii Statului Islamic. Roskomnadzorn a blocat pagina pentru.

Coalitia condusa de SUA a efectuat 30 de lovituri aeriene in Siria si Irak impotriva Statului Islamic

Statele Unite ale Americii impreuna cu aliatii sai au efectuat 30 de lovituri aeriene contra militantilor gruparii jihadiste Stat Islamic in Irak si Siria, anuntat armata americana vineri intr-un comunicat,.

Un norvegian si un chinez, ostaticii Statului Islamic. Gruparea jihadista a cerut rascumparari in schimbul eliberarii lor

Gruparea jihadista Stat Islamic a anuntat ca tine un norvegian si un chinezo statici si cere rascuparari in schimbul lor, relateaza The Telegraph. Grupul publicat in ultimul numar al revistei sale online.

Australia afirma ca bombardamentele contra pozitiilor Statului Islamic din Siria vor dura 2-3 ani

Raidurile de bombardamente australiene asupra pozitiilor gruparii Statul Islamic SI) din Siria ar putea dura trei ani, a declarat joi ministrul apararii, Kevin Andrews, potrivit DPA, citata de Agerpres.

Procuror general: Tineretul american continua sa faca obiectul unei intense campanii de recrutare din partea Statului Islamic

Gruparea Statul Islamic isi intensifica eforturile de recrutare in randul tineretului din Minneapolis, in nordul Statelor Unite ale Americii, a avertizat miercuri procurorul local, relateaza AFP, citata de.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )