Libnet.ro
UNICEF

07:00

Teste BCE: Rezultate slabe pentru banci din Grecia si Austria, pe fondul problemelor din Europa de Est

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Teste BCE: Rezultate slabe pentru banci din Grecia si Austria, pe fondul problemelor din Europa de Est

Mai multe banci care activeaza si in Romania, printre care Eurobank, Piraeus Bank si National Bank of Greece din Grecia, si Erste, Raiffeisen si Volksbank din Austria au obtinut rezultate slabe la testele efectuate de BCE, inclusiv din cauza. continuă pe Wall-Street Ro

Ce se va intampla cu zeci de banci din Europa in cazul unei noi CRIZE: Au PICAT testul

25 de banci din Europa au picat testele care masoara capacitatea lor de a face fata unei noi crize economice. Testele de stres au fost realizate de Banca Centrala Europeana, iar cele cele 25 de.

Bloomberg: 25 de banci din zona euro nu au trecut testele Bancii Centrale Europene

Actiunile bancilor din zona euro erau vineri in scadere, traderii citand un articol publicat de Bloomberg, potrivit caruia 25 de banci din zona euro nu au trecut testele de stres derulate de Banca Centrala.

Propunere controversata in Italia: Primarul unui orasel cere autobuze speciale pentru romii din comunitatea sa

Primarul unui orasel, in nordul Italiei, a propus introducerea de autobuze speciale pentru romii din comunitatea sa, informeaza AFP. Claudio Gambino, primar din partea Partidului Democrat al orasului Borgaro.

Amenintari cu moartea pentru oficiali din Guvernul belgian

Ministrul belgian de Interne, Jan Jambon, a afirmat duminica pentru VTM ca a primit o scrisoare in care era amenintat cu moartea, adaugand ca secretarul de stat pentru Azil si Imigratie, Theo Francken, a fost.

Avertizari de inundatii pentru rauri din vestul tarii

Hidrologii au emis vineri mai multe avertizari de inundatii pentru bazinele hidrografice Bega, Timis, Barzava, Moravita, Caras, Nera si Jiu, valabile de vineri pana sambata. Astfel, Institutul de Hidrologie.

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )