Libnet.ro
UNICEF

17:30

Testele cruciale care ne vor arata cand suntem pregatiti sa iesim din carantina

Playtech Playtech,
Testele cruciale care ne vor arata cand suntem pregatiti sa iesim din carantina

Multe dintre statele lumii se afla in carantina, iar autoritatile vor trebui sa determine cand vom fi pregatiti pentru relaxarea restrictiilor, prin teste de anticorpi. Decizia este una. continuă pe Playtech

Orban: Toti cei care vor veni in tara nu vor petrece Pastele in conditii normale, ci vor sta in carantina

Premierul Ludovic Orban a afirmat ca toti romanii care vor veni in tara, incepand de duminica, nu vor petrece Pastele in conditii normale, ci vor intra in carantina, in centrele special amenajate in acest sens, transmite Mediafax.

Ministerul Educatiei: Scolile vor incepe cand va inceta starea de urgenta

Reluarea cursurilor in invatamantul preuniversitar si universitar va avea loc odata ce starea de urgenta va inceta in Romania, a declarat Ministrul Educatiei, Monica Anisie, care a spus ca aceasta decizie este influentata de evolutia pandemiei de.

Ludovic Orban: Am un mesaj foarte clar pentru cei care vor veni de maine in tara: nu isi vor petrece Pastele in conditii normale!

Premierul Ludovic Orban a transmis un mesaj pentru romanii care, incepand de duminica, vor veni in Romania: Nu isi vor petrece Pastele in conditii normale!.

Medicii din Romania cer o lege prin care copiii lor sa aiba pensie de urmas, in cazul in care vor muri la datorie

Zeci de mii de cadre medicale din Romania cer, intr-o scrisoare deschisa adresata autoritatilor, o lege prin care copiii lor sa aiba pensie de urmas, in cazul in care vor muri la datorie.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Avem contractate 200 de ventilatoare pentru spitalele din Romania, dar data la care vor ajunge nu este certa (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a anuntat, sambata, ca au fost contractate 200 de ventilatoare pentru dotarea spitalelor din Romania, dar data la care acestea vor fi primite.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )