Teza de doctorat a lui Stephen Hawking, publica pentru prima data, a dus la blocarea site-ului Universitatii Cambridge
Teza de doctorat a profesorului Stephen Hawking, disponibila pentru prima data publicului, a dus la blocarea site-ului Universitatii Cambridge, din cauza numarului mare de persoane care au incercat sa o acceseze, aceasta fiind descarcata de aproximativ 60. 000 de ori in mai putin de 24 de ore, informeaza News. ro citand CNN. continuă pe Hotnews
• Lucrarea de doctorat a lui Stephen Hawking, disponibila online pentru prima oara
Teza de doctorat a lui Stephen Hawking, scrisa in 1966, pe cand omul de stiinta era un student doctorand de 24 de ani la Universitatea Cambridge, poate fi de acum consultata si descarcata la liber, de pe site-ul universitatii, informeaza luni Guardian, citat de Agerpres.
• Teza de doctorat a lui Stephen Hawking, disponibila pe internet. Din cauza curiozitatii uriase, pagina universitatii Cambridge s-a blocat
Teza de doctorat a lui Stephen Hawking, din 1966, este pentru prima data disponibila pentru public. Accesibila pe site-ul universitatii Cambridge, teza a atras atatia curiosi incat pagina de.
• Teza de doctorat a lui Stephen Hawking, disponibila pe Internet
Teza de doctorat a celebrului Stephen Hawking poate fi citita integral pe Internet. 'Prin accesul liber la teza mea de doctorat sper sa-i inspir pe oamenii din lumea intreaga sa priveasca mai mult .
• De acum, poti citi pe internet teza de doctorat a lui Stephen Hawking
Daca te-ai intrebat vreodata cum vedea Stephen Hawking universul in teza de doctorat, de acum o poti consulta. Ai auzit de multe ori despre teoriile lui Stephen Hawking, insa de cele mai multe ori ai avut parte de comentarii ale altora cu privire la cele enuntate de fizician. Cu toate acestea, de acum nu mai [].
• Noua lege a redeventelor, pusa in dezbatere publica: Pentru productia onshore de petrol si gaze, redeventele vor fi la fel ca acum, dar apar modificari pentru cea offshore, fiind introdusa o cota fixa si una variabila
Ministerul Economiei a pus luni in dezbatere publica un proiect de lege pentru reglementarea sistemului de redevente al concesiunilor resurselor minerale, petroliere si hidrominerale. Practic, pentru toate aceste resurse va exista un singur cadru legal privind redeventele, nu separat ca acum. In ceea ce priveste reglementarile privind redeventele petroliere, asteptate de cel putin trei ani, nu apar mari modificari fata de ce prevede legea in prezent. In cazul productiei onshore de gaze si titei, revedentele raman la fel ca acum. In cazul productiei offshore cea din Marea Neagra), redeventa va fi formata dintr-o cota fixa si una variabila, in functie de volumul de volumul de titei si gaze extras.
• Se intampla pentru prima data dupa Razboiul Rece. Decizia luata de SUA
Administratia Donald Trump a dispus initierea pregatirilor pentru plasarea bombardierelor nucleare in alerta permanenta, in contextul tensiunilor cu regimul din Coreea de Nord. Fortele Aeriene.