Libnet.ro
UNICEF

01:06

The Economist estimeaza ca, anul viitor, Romania va avea cel mai mare ritm de crestere economica din Europa

B1 B1,
The Economist estimeaza ca, anul viitor, Romania va avea cel mai mare ritm de crestere economica din Europa

Economia romaneasca ar avea o crestere cu 3,4% in 2017, acesta fiind cel mai mare avans din Europa, potrivit estimarilor publicatiei The Economist, informeaza News. ro. Totusi, specialistii. continuă pe B1

The Economist: Economia Romaniei va creste in 2017 cu 3,4%, cel mai inalt ritm din Europa

Publicatia The Economist estimeaza o crestere a economiei romanesti cu 3,4% in 2017, cel mai mare avans din Europa, sustinut in special de consum, dar avertizeaza ca statul are prea multi angajati, iar deficitul bugetar va depasi plafonul de 3% din.

The Economist: Economia Romaniei va creste in 2017 cu 3,4%, cel mai inalt ritm din Europa

Publicatia The Economist estimeaza o crestere a economiei romanesti cu 3,4% in 2017, cel mai mare avans din Europa, sustinut in special de consum, dar avertizeaza ca statul are prea multi angajati, iar deficitul bugetar va depasi plafonul de 3% din produsul intern brut PIB).

Aro Palace mizeaza, anul viitor, pe venituri de 5,6 milioane de euro

Complexul hotelier Aro Palace, care cuprinde trei hoteluri de cinci, trei si doua stele, dar si un restaurant in municipiul Brasov, si-a bugetat pentru anul viitor investitii de peste 800. 000 de euro. Din aceasta suma, peste 640. 000 de euro vor merge spre Hotelul Aro Palace, unde ar urma sa amenajeze o terasa, sa se schimbe mocheta si sa se inlocuiasca bazinele jacuzzi cu unele din beton cu placaj ceramic.

Numarul soldatilor romani trimisi in teatrele de razboi, suplimentat de anul viitor. Iohannis: Comparativ cu anul 2016, numarul a crescut cu 507 militari

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti ca in sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii s-a aprobat numarul de militari pe care Romania ii va avea la dispozitie in anul 2017.

Metroul Drumul Taberei, deschis circulatiei anul viitor

Sectiunea Raul Doamnei - Eroilor din magistrala 5 de metrou, care va lega cartierul Drumul Taberei de centrul Capitalei, va fi deschisa circulatiei la jumatatea anului viitor, a spus, ieri, Sorin Buse, ministrul Transporturilor. Ieri, bucurestenii au putut vizita viitoarele statii de metrou Orizont, Favorit si Drumul Taberei 34, care vor face parte din Magistrala 5.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )